Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Op de Bannet 28

In een rustige en landelijk woonomgeving gelegen halfvrijstaand woonhuis met 3 (mogelijk 4) slaapkamers, serre, garage, oprit en tuin op het westen.

Typering:
De woning is gelegen in de Maastrichtse wijk Itteren. Zowel het centrum van Maastricht als de (winkel)voorzieningen van Bunde en Meerssen liggen op steenworp afstand en zijn per auto, fiets en bus snel bereikbaar. Itteren straalt de sfeer uit van een pittoresk dorp aan de Maas. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en Itteren biedt u een heerlijk woon- en leefklimaat. Circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht (via nieuwe tunnel zeer snel te bereiken) met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid, biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Ruime entree (circa 5m2), toiletruimte met toilet en meterkast. Woonkamer/eetkamer (circa 44 m2) voorzien van parketvloer, trapkast, moderne open keuken (3,64 x 2,46) met aanrechtcombinatie voorzien van combi-oven, 5 pits gaskookplaat, wasemkap, spoelbak en vaatwasser. Middels drie openslaande deuren bereikt men vanuit de woonkamer, keuken en werkkamer de serre (6,03 x 4,00), vanuit de serre heeft men via een dubbele schuifpui toegang tot de tuin (circa 80 m2) gelegen op het westen, de serre is voorzien van elektrisch bedienbare zonnescreens. De kantoorruimte (circa 12 m2 met mogelijkheid tot realiseren van een slaapkamer) is voorzien van een grindvloer en vaste kasten, berging alwaar aansluiting witgoed, opstelplaats CV- ketel (huur Volta, 2009) en toegang naar betegelde garage voorzien van elektrische sectionaal poort. De keuken, werkkamer en serre zijn voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, met toegang tot de geheel moderne betegelde badkamer (circa 5m2) voorzien van toilet, inloopdouche, ligbad en vaste wastafel, slaapkamer I ( 3,27 x 3,64) met garderobekamer (2,49 x 3,64) voorzien van vaste kast, slaapkamer II (3,69 x 3,27), slaapkamer III (3,69 x 2,49). De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1974.
Perceeloppervlakte: 242 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 155 m2, inhoud: circa 477 m3.
De woning is voorzien van airconditioning (3 binnen-units), 6 st Zonnepanelen (eigendom), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, geheel voorzien van rolluiken met uitzondering van de serre en alarmsysteem (camera systeem optioneel).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek