Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Neutronstraat 17

In de geliefde woonwijk Heer op een kindvriendelijke locatie, sfeervolle halfvrijstaande woning met uitbouw en 4 slaapkamers, fraai aangelegde tuin op het oosten gelegen.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, daarnaast is de toegang tot autosnelwegen (A2 en A79) in de directe nabijheid.

Souterrain:
Kelderruimte (5,24 x 1,99), alwaar opstelling CV-combiketel (eigendom, 2011).

Begane grond:
Entree voorzien meterkast, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Doorzon woonkamer (circa 34 m2) voorzien van parketvloer en gashaard, open keuken (circa 18 m2) in uitbouw voorzien van granieten vloer met vloerverwarming, alwaar aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en granieten aanrechtblad. Middels woonkamer en keuken heeft men toegang tot de tuin welke is gelegen op het oosten, voorzien van elektrisch zonnescherm. Garage (3,65 x 2,61) met aansluiting witgoed, oprit.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,66 x 3,88), slaapkamer II (3,69 x 3,22), slaapkamer III (2,84 x 2.42). Ruime moderne badkamer (1,88 X 1,64) voorzien van douche, wandcloset en dubbele wastafel in meubel. Deze gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer of vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolder, overloop, slaapkamer IV (circa 5,26 x 3,72) voorzien van dakkapel, berging/kast en genoeg bergruimte in de knieschotten.

Algemeen:
Bouwjaar: 1965, uitbouw 2002.
Perceeloppervlakte: 187 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 138 m2, inhoud: circa 564 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk voorzien van spouwmuurisolatie (na-geïsoleerd), hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Diverse rolluiken en screens.
Aanvaarding: circa mei 2020.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek