Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Mosasaurusweg 53

In een van de mooiste straten van de geliefde wijk Sint-Pieter krijgt u de kans om deze speels ingedeelde, halfvrijstaande woning met een multifunctioneel souterrain/garage naar eigen smaak te moderniseren. Op de oprit is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en op de eerste verdieping zijn vier (mogelijk vijf) slaapkamers. De zeer ruime achtertuin, gesitueerd op het oosten, biedt optimale privacy doordat de achtergelegen straat op een lager niveau ligt.

Typering:
De woning, gebouwd in de jaren ’50, staat in de gewilde wijk ‘’Sint-Pieter’’ vlakbij alle voorzieningen en uitvalswegen, op loopafstand van het Maastrichtse stadscentrum en op enkele minuten lopen van het natuur- en wandelgebied Sint Pietersberg. De basisschool is vlakbij, net als de restaurants en winkels die de wijk zijn geheel eigen karakter geven. Aan de overzijde van de Maasboulevard loopt u zo naar de oever van de Maas met de jachthaven en watersportvereniging.

Souterrain:
Onder de gehele woning is het souterrain met een hoogte van 2.15 meter gesitueerd. Er zijn vier ruimtes (5,41 x 3,3) (4,05 x 2,27) (3,95 x 1,94) en (circa 34 m2) waarvan de laatste in gebruik is geweest als garage. In het souterrain is de opstelplaats van de cv-ketel (huur, circa 15 jaar) en via de trap is de begane grond te bereiken.

Begane grond:
De woning heeft een fraaie entree (circa 14 m2) met een brede trap naar de voordeur. Vanuit de zeer ruime hal zijn de woonkamer (circa 40 m2) keuken (circa 12 m2) en de toiletruimte met fonteintje te bereiken. Rechts in de hal ziet u de fraaie trap naar de eerste verdieping. Dubbele deuren geven toegang tot de lichte woonkamer met grote ramen aan drie zijden, een visgraat parketvloer van hardhout en een mooie schouw met gashaard. Openslaande deuren geven toegang tot het terras (circa 35 m2) van waaruit de lagergelegen tuin te bereiken is. Vanuit de hal en woonkamer is de dichte keuken te bereiken. De dubbele wandopstelling is voorzien van een brede kookplaat (defect), wasemkap, koelkast en een vaatwasser. Als u de muur naar de woonkamer verwijdert is het realiseren van een woonkeuken met groot eiland mogelijk.

1e verdieping:
Via de bordestrap loopt u naar de overloop, waaraan vier slaapkamers (circa 25 m2) (2,68 x 4,03) (2,7 x 4,03) (3,44 x 2,17) en de badkamer (3,44 x 2,17) grenzen. Aan de voorzijde is een leuke slaapkamer met erker en vanuit de slaapkamers aan de achterzijde is het meer dan 9.50 meter brede balkon te bereiken. De masterbedroom heeft een zeer royale maatvoering en biedt de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer, inloopkast of en-suite badkamer te realiseren. De huidige badkamer is ingedeeld met een grote inloopdouche, tweede toilet en een wastafelmeubel.

Tuin:
De woning staat op een perceel van maar liefst 454m2 waarbij de achtertuin op het oosten is gesitueerd. Op de oprit is ruimte voor meerdere auto’s en het is mogelijk om de garage te bereiken met een auto, aanhanger en de fietsen. De voortuin is ingericht met groene hagen, diverse beplanting en twee mooie bomen.

Vanuit de woonkamer en keuken is het grote terras te bereiken. Met de trap loopt u naar de lagergelegen, zeer ruime tuin. Het grote grasveld biedt speelruimte voor de kinderen en de hoge, groenblijvende beplanting zorgt voor optimale privacy.

Algemeen:
Bouwjaar: 1955.
Perceeloppervlakte: 454 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 148 m2 exclusief souterrain van 73m2, inhoud circa 727 m3.
Energielabel: E.
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbele beglazing.
Olietank gesaneerd inclusief Kiwa certificaat.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek