Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Mockveld 3

Vraagprijs € 579.000,- k.k.

Op een goede en mooie locatie in Scharn gelegen ruime moderne semi bungalow met ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond. Ideaal voor de vitale senior, beroep/praktijk aan huis of thuiswerkers!!

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals UWC, scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Begane grond:
Ruime entree met garderobenis, meterkast, wandcloset met fonteintje, trapkast, leefruimte (totaal circa 45 m2) bestaande uit woonkamer met schuifpui, keuken met moderne aanrechtcombinatie voorzien van wasemkap, gaskookplaat, combi magnetron/oven, koelkast en spoelbak, eetkamer aan voorzijde, serre (circa 23 m2) met schuifpui naar besloten tuin, slaapkamer (circa 13 m2) voorzien van parketvloer, badkamer (2,78 x 1,98) alwaar douche, vaste wastafel en wandcloset, garage (circa 20 m2) voorzien van tegelvloer, aansluiting wasmachine en uitstortgootsteen een aansluiting witgoed.
De begane grond is grotendeels voorzien van een mooie parketvloer.

1e verdieping:
Ruime overloop, badkamer (circa 6,5 m2) alwaar wandcloset, vaste wastafel en douche, slaapkamer II (3,82 x 3,00) c.v.-ruimte (2,01 x 1,87) alwaar c.v.-gas eigendom 2005 en WTW installatie 2019, slaapkamer III (3,99 x 3,01) en slaapkamer IV (3,99 x 2,19).
De verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 2005.
Perceeloppervlakte: 276 m2. Gebruiksoppervlakte wonen: 171 m2 (incl. serre circa 23m2), inhoud 699 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, dubbele beglazing, gevelisolatie en vloerisolatie (begane grond).
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek