Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Memorielaan 13

In Scharn-Noord, op een goede locatie, ruime hoekwoning met 4 slaapkamers, tuin, ruim dakterras en garage met oprit.

Typering:
Deze mooie en ruime woning ligt op een rustige locatie in het (nieuw)bouwplan “Scharn-Noord” en is gebouwd in het jaar 2001. De gewilde wijk Scharn is zeer goed bereikbaar. De ligging van de woning is zonder meer goed te noemen en deze luxe woonwijk is gesitueerd ten oosten van Maastricht met vele (winkel- en school)voorzieningen in de directe nabijheid. Het centrum van Maastricht, alsmede de autosnelwegen A2 en A79 richting Luik, Eindhoven, Heerlen en Aken liggen op steenworp afstand.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer alwaar meterkast, trapkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Leefruimte (circa 42 m2) voorzien van Kempas-houten parketvloer en openslaande deuren naar de tuin, open keuken voorzien van tegelvloer met moderne aanrechtcombinatie voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast (2018) en oven. Tuin met overkapping en pizza/houtoven en toegang tot de garage (5,71x2,86) met sectionaal poort en oprit.

1e verdieping:
Overloop met separate toilet, slaapkamer I (3,54 x 3,78), slaapkamer II (2,15 x 4,88), slaapkamer III (2,43 x 4,15), moderne badkamer (circa 9 m2) voorzien van douche, ligbad en dubbele vaste wastafel. De gehele 1e verdieping, met uitzondering van de badkamer, is voorzien van vloerbedekking.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken grote multifunctionele ruimte/slaapkamer IV (5,65 x 5,64), alwaar aansluiting voor witgoed en vaste kastenwand, CV-ruimte alwaar opstelplaats CV-ketel (2019 eigendom) en unit mechanische ventilatie, toegang tot ruim dakterras (5,82 x 3,34). Deze multifunctionele ruimte is deels betegeld en deels voorzien van vloerbedekking.

Algemeen:
Bouwjaar: 2001
Perceeloppervlakte: 276 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 142 m2, inhoud: 477m3
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en volledig voorzien van dubbele beglazing, energielabel A.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek