Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Meendaal 71

Deze ruime vrijstaand geschakelde woning is aan een rustige weg gelegen in de wijk De Heeg, 4 slaapkamers en een tuin met achterom en oprit.

Typering:
Deze woning is in de Maastrichtse woonwijk ‘De Heeg’ gelegen, nabij alle voorzieningen zoals diverse winkels, scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs), het Academisch Ziekenhuis (MUMC+), goede uitvalswegen richting (historisch) centrum en de A2, diverse recreatie mogelijkheden en openbaar vervoersmogelijkheden aan de rand van een natuur- en wandelgebied.

Begane grond:
Entree, alwaar toiletruimte (1,42 x 0,81) voorzien van toilet en fonteintje, meterkast, woonkamer (circa 47 m2) met speelse indeling en veel licht door grote raampartijen, open keuken met aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, 4 pits gasfornuis, wasemkap en oven, middels de keuken is de tuin bereikbaar gelegen op het oosten, met achterom en berging (2,66 x 2,59) alwaar aansluiting wasmachine en wasdroger. De gehele begane grond is voorzien van een mozaïek parketvloer, met uitzondering van de toiletruimte en de keuken, deze zijn betegeld.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,12 x 2,82), slaapkamer II (3,52 x 2,82) met vaste kastenwand, slaapkamer III (3,09 x 2,23), moderne volledig gerenoveerde badkamer (2,50 x 2,23) voorzien van wastafel, toilet en ligbad/douche combinatie. De gehele eerste verdieping is voorzien van een mozaïek parketvloer met uitzondering van de badkamer, deze is betegeld.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbaar, zolderruimte/slaapkamer IV (circa 16 m2, vanaf nokhoogte van 1,50 mtr) alwaar diverse opbergkasten, twee dakramen en opstelplaats CV-ketel (bouwjaar 2019, eigendom), deze ruimte is voorzien van een mozaïek parketvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1988.
Perceeloppervlakte: 168 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 119 m2, inhoud: 440 m3
De woning is recent gestuct en geschilderd en de vloeren zijn geheel gerenoveerd, twee slaapkamers zijn voorzien van een rolluik, gevelisolatie, dakisolatie en gedeeltelijk dubbele beglazing, nieuwe elektra groepenkast. De voormalige garage is bij de woning getrokken.
Energielabel: C
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek