Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Martin Lamkincour 36

Verrassend ruime, lichte en moderne energie zuinige woning met 4 etages, gelegen aan een ruim opgezet binnenpleintje en voorzien van 3 ruime slaapkamers, besloten tuin op het zuiden, mooie overkapping , achterom en 2 parkeerplaatsen (huur) in ondergrondse parkeergarage.

Typering:
De stadswoning is in de wijk Amby gelegen en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. Meerdere uitvalswegen richting Maastricht, Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik zijn goed bereikbaar. Er zijn diverse winkels in een straal van 150 meter, openbare vervoersvoorzieningen, sportvelden, sportschool, en (internationale) scholen in de directe nabijheid.

Souterrain:
Overloop, ruime multifunctionele kelderruimte (circa 30 m2) met toegang naar de inpandige parkeergarage en de parkeerplaatsen.

Begane grond:
Entree/hal, wandcloset met fonteintje, meterkast, leefruimte (totaal circa 40 m2) bestaande uit: ruime lichte woonkamer en open leefkeuken aan de voorzijde voorzien van moderne aanrechtcombinatie (Coninx) met een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, spoelbak en combi magnetron/oven, betegelde tuin (Zuid ligging), overdekt terras en achterom De begane grond (woonkamer/keuken) is voorzien van een mooie laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,00 x 3,23) met inloopgarderobe (1,83 x 3,12) luxe badkamer (2,87 x 1,83) met ligbad, douche, wandcloset en vaste wastafel in badmeubel, slaapkamer II (circa 15 m2) De verdieping is voorzien van laminaatvloer.

2e verdieping:
Te bereiken via vaste trap alwaar: overloop, slaapkamer III (circa 15 m2) CV/wasruimte (1,82 x 2,26) alwaar aansluiting voor de wasmachine en droger, WTW installatie en cv-gas (eigendom, 2011). De verdieping is voorzien van laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 2011. Gebruiksoppervlakte wonen: circa 128m2, souterrain circa 30m2.
Inhoud: circa 564 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, dak- en spouwmuurisolatie. Servicekosten: circa Euro 38,00 per maand, huur parkeerplaats: Euro 36,06 per maand per parkeerplek.
Aanvaarding: 1 mei 2020

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek