Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Martin Lamkincour 35

Verrassend ruime, lichte en moderne energie zuinige woning met 4 etages, gelegen aan een ruim opgezet binnenpleintje en voorzien van 3 ruime slaapkamers, besloten tuin op het zuiden met veel privacy en parkeerplaats (huur) in ondergrondse parkeergarage.

Typering:
De stadswoning is in de wijk Amby gelegen en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. Meerdere uitvalswegen richting Maastricht, Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik zijn goed bereikbaar. Er zijn diverse winkels in een straal van 150 meter, openbare vervoersvoorzieningen, sportvelden, sportschool, en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Souterrain: Overloop, ruime multifunctionele kelderruimte (6,00 x 5,15) met toegang naar de inpandige parkeergarage en de parkeerplaats.

Begane grond:
Entree/hal, wandcloset met fonteintje, meterkast, leefruimte (totaal circa 40 m2) bestaande uit: open keuken aan de voorzijde voorzien van moderne aanrechtcombinatie met een Inductie kookplaat, magnetron, wasemkap, combi kraan, koelkast, vaatwasser, spoelbak en combi magnetron/oven en magnetron, woonkamer met deur naar de fraai aangelegde tuin (2021, Zuid ligging) met zonnescherm. De begane grond (entree/woonkamer/keuken) is voorzien van een mooie luxe laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (5,15 x 2,54) slaapkamer 2 (circa 18 m2, inclusief studeerruimte, luxe badkamer (2,86 x 1,81) met ligbad, douche en vaste wastafel. De eerste verdieping is voorzien van screens aan de achterzijde.

2e verdieping:
Te bereiken via vaste trap alwaar: overloop, slaapkamer III (circa 15 m2), wasruimte alwaar aansluiting voor de wasmachine en droger, WTW, omvormer zonnepanelen en cv-gas (2019, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 2011.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 129 m2, souterrain circa 31 m2, Inhoud circa 573 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, dak- en spouwmuurisolatie.
14 zonnepanelen, eigendom) met een opbrengst van circa 4000 Kwh per jaar.
Energielabel: A.
Servicekosten: circa Euro 74,00 per maand (onder andere opstalverzekering en reservering dak) huur parkeerplaats: Euro 45,00 per maand per plaats (2 stuks mogelijk).
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: 1 augustus 2022.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek