Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Maasboulevard 2 d

Op een van de mooiste locaties in het centrum van Maastricht (aan de binnenhaven “het Bassin”) op de derde verdieping gelegen, instapklaar, modern afgewerkt appartement met magnifiek uitzicht, met balkon en loggia, 2 slaapkamers en ruime moderne badkamer. Berging en een parkeerplaats in ondergrondse afgesloten parkeergarage (mogelijkheid tot aankoop van tweede parkeerplaats).

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping (met lift) in het complex ‘Bassin”. In de directe omgeving gelegen van het nieuwe sprankelend gebied met onder andere: het Eifelgebouw, bioscoop Lumière, de Timmerfabriek en de statige Boschstraat. Wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen gaan hier hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Ruime privéberging (5,10 x 2,39) en een privéparkeerplaats in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is. Begane grond: De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon.

3e verdieping:
Entree/hal met vaste kastenwand , modern toilet met wandcloset en fonteintje, vaste kast alwaar CV ketel (eigendom 2020), meterkast (van buiten te bereiken), mooie ruime leefruimte (totaal circa 79 m2), open keuken voorzien van inductiekookplaat met afzuiging, spoelbak, koel-vriescombinatie, en combi-oven met steamerfunctie, koffie-automaat, vaatwasser en aansluiting witgoed, aansluitend ruim balkon (circa 9 m2) met uitzicht over de gezellige binnenhaven, slaapkamer I (5,50 x 5,15) met vaste kastenwand en groot raampartij, slaapkamer II (4,00 x 3,47), badkamer (3,91 x 1,89) voorzien van ligbad, inloopdouche, wandcloset en vaste wastafel.

Het gehele appartement is voorzien van een PVC vloer met hoogwaardige isolatie voor geluid en warmte, de badkamer en toiletruimte zijn voorzien van tegelvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 146 m2 (exclusief loggia circa 9 m2) , inhoud: circa 472 m3.
VvE bijdrage circa Euro 295,29 per maand (woning), circa Euro 26,24 (berging) en circa Euro 29,60 per maand (per parkeerplaats). De prijs van de optionele parkeerplaats is € 35.000,- k.k.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Energielabel: C.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:

Tijs en Cyril Makelaardij
Meerssen

Bunderstraat 113
6231 EJ Meerssen
T: 043-3655655
E: info@tijsencyril.nl

 

Tijs en Cyril Makelaardij
Sittard-Geleen

Brugstraat 81
6131 AC Sittard
T: 046-3030500
E: sittard@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek