Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Lenculenstraat 15 D

In de bruisende binnenstad van Maastricht op de 4de verdieping gelegen ruim appartement met 2 slaapkamers en berging.

Optioneel:
Mogelijkheid om een privé parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein in de directe omgeving te kopen.

Typering:
Een bijzonder fijne woonomgeving in het hart van de oude stadskern. Op korte loopafstand van het Vrijthof, Onze Lieve vrouw plein, met vele gezellige terrasjes, restaurants en het theater. Alle winkelvoorzieningen zijn in de directe nabijheid. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Aachen. Bushaltes liggen op loopafstand.

Begane grond:
Gezamenlijke entree alwaar toegang naar de kelder/berging en het fietsenhok.

1e verdieping:
Entree/hal (2.47 x 2.76) voorzien van laminaatvloer, intercomsysteem en geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. De badkamer (2.39 x 1.63) voorzien van een tegelvloer, douche/ligbadcombinatie en vaste wastafel in meubel, designradiator en opstelplaats boiler (huur) en aansluiting wasmachine/droger. Slaapkamer I (circa 20 m2) voorzien van vloerbedekking en slaapkamer II (circa 15 m2) voorzien van vloerbedekking en vaste kast. Ruime leefruimte (circa 50 m2) alwaar keuken voorzien van plavuizenvloer, losse koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, oven, spoelbak en losse vaatwasser. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Ruime vide (alwaar de authentieke balken zichtbaar zijn), te bereiken vanuit woonkamer voorzien van laminaatvloer (9.33 x 7.73).

Algemeen:
Bouwjaar: 1759.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 165 m2, inhoud: circa 782 m3.
Het appartement is voorzien van houten kozijnen en enkel glas.
De authentieke spanten en gordingen zijn op diverse plekken in het zicht. De woning is aangewezen als beschermd stads- of dorpsgezicht volgens de monumentenwet 1988.
Project Notaris: AchtenvanGent Notarissen.
Vve Bijdrage: € 238,94 plus € 167,32 stookkosten per maand.
Aanvaarding in onderling overleg.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek