Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Lage Kanaaldijk 15 H

Vraagprijs € 560.000,- k.k.

Op een zeer geliefde locatie gelegen appartement (gelegen op de derde verdieping met lift) met overdekte parkeerplaats op het binnenterrein en berging in het complex “Sint Pieter’s Veste” met aan de voorzijde mooi uitzicht op de Maas en het natuur/wandelgebied St. Pietersberg op loopafstand.

Typering:
Het appartementencomplex “Sint Pieter’s Veste” is gelegen in de wijk Sint Pieter, op loopafstand van het historische stadscentrum van Maastricht en diverse winkelvoorzieningen. Het is tevens gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. Het appartement is gesitueerd op de derde verdieping en is voorzien van privé parkeerplaats en privé berging.

Souterrain:
Privé Berging (4.74 x 1.43) en eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein, beiden bereikbaar middels lift.

Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en toegang tot de lift, het trappenhuis en de privé berging.

3e verdieping:
Ruime privé entree/hal met toegang tot alle vertrekken en voorzien van videofoon. Berging (1,77 x 1,52) alwaar opstelplaats CV-ketel (2019, huur) en aansluitingen witgoed. Volledig betegelde toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje. Ruime woonkamer (circa 45 m2) voorzien van vloerbedekking en toegang naar het balkon met blijvend vrij uitzicht op de maas. Open keuken voorzien van Novilon-vloer en moderne keukenopstelling met koelkast, spoelbak, vaatwasser, elektrische kookplaat, afzuigkap en combi-magnetron. Slaapkamer I (4,50 x 4,20) en slaapkamer II (5,04 x 3,02) beiden voorzien van vloerbedekking en toegang tot balkon aan de achterzijde. Volledig betegelde badkamer (3,03 x 2,06) voorzien van dubbele wastafel in royaal badmeubel en inloopdouche.

Algemeen:
Bouwjaar: 1990
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 113 m2, inhoud circa 339 m3.
Energielabel: D
Het appartement is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing en parkeerplaats op afgesloten eigen terrein.
VvE bijdrage per maand: € 172,41
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek