Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Koning Zwentiboldstraat 58

Vraagprijs € 469.000,- k.k.

Nabij de Groene Loper gelegen deze instapklare hoekwoning met 4 slaapkamers, twee maal separaat toilet, ruime badkamer, twee maal dakterras en tuin gelegen op het zuiden met tuinberging, achterom en oprit.

Typering:
Circa 35 minuten lopen van het Vrijthof. Gelegen in de directe nabijheid van diverse winkels, openbare vervoersvoorzieningen, sportvelden en scholen. De wijk ligt op circa 2,5 kilometer van het centrum van Maastricht, de bereikbaarheid van de A2 en de Maastrichtse ringweg (N278) is goed.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van bamboe parketvloer, meterkast, gedeeltelijk betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, ruime leefruimte (totaal circa 45 m2) woonkamer voorzien van parketvloer open keuken voorzien van granieten aanrechtblad, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, heteluchtoven/gril, vaatwasser, spoelbak, toegang tot de berging (3,40 x 3,08) vanuit de woonkamer middels schuifpui te bereiken tuin op het zuiden, een brede zonneluifel, vrijstaande tuinberging (circa 2,50 m2).

Eerste verdieping:
Overloop, bergkast (1,48 x 0,98), slaapkamer I (circa 9 m2), (ouder)slaapkamer II (circa 15 m2) met schuifpui naar het dakterras op het zuiden en slaapkamer III (circa 13 m2) alle slaapkamers en overloop voorzien van laminaatvloer, ruime badkamer (2,33 x 2,85) alwaar douche, ligbad en 2 vaste wastafels en een separaat toilet met wandcloset en fonteintje.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping slaapkamer IV (circa 13 m2) voorzien van laminaatvloer, toegang tot dakterras op het zuiden, separate wasruimte alwaar opstelplaats CV-ketel (circa 2017, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 2001.
Perceeloppervlakte: 188 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 143 m2, inhoud: circa 518 m3
De woning is voorzien van dakisolatie, muurisolatie, dubbele beglazing met hardhouten kozijnen.
In de straat is er mogelijkheid tot gratis parkeren.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek