Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Koning Zwentiboldstraat 11

Nabij de Groene Loper gelegen deze instapklare jaren ’90 woning met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4e slaapkamer), moderne badkamer, zolderkamer en tuin gelegen op het oosten met tuinberging en achterom.

Typering:
Circa 35 minuten lopen van het Vrijthof. Gelegen in de directe nabijheid van diverse winkels, openbare vervoersvoorzieningen, sportvelden en scholen. De wijk ligt op circa 2,5 kilometer van het centrum van Maastricht, de bereikbaarheid van de A2 en de Maastrichtse ringweg (N278) is goed.

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, modern volledig betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, ruime leefruimte (totaal circa 50 m2) woonkamer voorzien van parketvloer, toegang tot de berging (2,41 x 1,94) alwaar aansluiting witgoed, vanuit de woonkamer openslaande tuindeuren naar de tuin, over de breedte van de woning een elektrische zonneluifel, open keuken met siergrindvloer, moderne aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, combi- oven, vaatwasser, spoelbak, keramische kookplaat en afzuigkap en trapkast, diepe tuin met terras op het oosten, vrijstaande tuinberging (circa 13 m2) en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,71 x 3,06) voorzien van vinylvloer, (ouder)slaapkamer II (4,06 x 2,71) voorzien van vloerbedekking, en slaapkamer III (2,37 x 3,00) voorzien van vloerbedekking, moderne badkamer (circa 5,5 m2) alwaar inloopdouche, ligbad en vast wastafelmeubel en wandcloset.

Zolder:
Middels vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping voorzien van vloerbedekking, ruime dakkapel en berging in knieschot, opstelplaats CV-ketel (circa 2010, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1990.
Perceeloppervlakte: 219 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 101 m2, inhoud: circa 417 m3
De woning is voorzien van dakisolatie, muurisolatie, dubbele beglazing met kozijnen en deels kunststof kozijnen, grotendeels voorzien van rolluiken.
In de straat is er mogelijkheid tot gratis parkeren.
Aanvaarding: in onderling overleg.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek