Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Koning Clovisstraat 41

In een geliefde Maastrichtse woonwijk gelegen hoekwoning met 3 slaapkamers, inpandige berging en dakterras op het oosten gelegen.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Begane grond/parterre:
De woning valt onder een appartementsrecht. Centrale hal met brievenbussen, bellentableau en meterkast. Toegang naar de woning, hal voorzien van tegelvloer, provisie/trapkast, garderoberuimte, berging alwaar aansluiting witgoed, moderne badkamer (2015) voorzien van dubbel wastafelmeubel, inloopdouche en wandcloset, slaapkamer I (3.79 x 3.69) voorzien van laminaatvloer en vaste kastenwand.

1e verdieping:
Overloop, geheel betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, moderne semi-open keuken (4.79 x 1.81, 2015) voorzien van vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, spoelbak en koelkast met vriesvak, woonkamer (circa 23 m2) voorzien van openslaande deuren naar het ruime dakterras (2.98 x 4.03) oostelijk gesitueerd. Hele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van het toilet.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer II voorzien van dakkapel (circa 12.5 m2), slaapkamer III voorzien van dakkapel en wastafel (circa 10 m2), berging alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, bouwjaar 2014), Beide slaapkamers en overloop zijn voorzien van laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1981.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 98 m2, inhoud: circa 349 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, een kunststof kozijn naar het terras, voorzien van diverse rolluiken en mechanische ventilatie in de badkamer.
De woning is een appartementsrecht, de VVE kosten bedragen € 125.= per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek