Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Kleine Looiersstraat 7 a

In het oude centrum van Maastricht gelegen “Jekerkwartier” dit gewilde appartement met multifunctioneel souterrain, woon/eetkamer met open keuken, slaapkamer aan de achterzijde en een gezamenlijke fietsenstalling.

Typering:
Een bijzonder fijne woonomgeving in het hart van de oude stadskern. Op korte loopafstand van het Vrijthof, Onze Lieve vrouw plein, met vele gezellige terrasjes, restaurants en het theater. Alle winkelvoorzieningen zijn in de directe nabijheid. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Aachen. Bushaltes liggen op loopafstand.

Souterrain:
Vanuit de hal/gang is deze multifunctionele (kantoor/werkplek, slaapkamer of berging) kelder te bereiken.

Begane grond:
Het appartement is gesitueerd op de begane grond. Middels de ruime entree/hal heeft men toegang tot de woon/eetkamer met open keuken welke is voorzien van de volgende apparatuur, een 4-pits kookplaat met afzuigkap, een combi oven/magnetron en een koelkast. De woon/eetkamer heeft aan de voorzijde veel lichtinval en is voorzien van laminaatvloer die is doorgelegd in het gehele appartement met uitzondering van het souterrain, badkamer en het toilet. via de hal/gang is ook de inpandige berging met C.V. installatie (Eigendom, bouwjaar 2016) bereikbaar, alsmede de ruime aan de achterzijde gelegen slaapkamer, de badkamer welke is voorzien van tegelvloer, douche, vaste wastafel en de wasmachine/drogeraansluiting, het separaat toilet en de deur naar de buitenruimte alwaar ook de gezamenlijke fietsenstalling is gesitueerd.

Algemeen:
Bouwjaar: 1900, renovatie: 1994
Woonoppervlakte: circa 56 m2, inhoud: circa 319 m3.
Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, VvE bijdrage circa € 128,37 per maand inclusief o.a. reservering onderhoud en Opstalverzekering.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek