Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Karel Martelstraat 16

Wegens grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging te plannen. Indien u op de reservelijst genoteerd wilt worden, gelieve uw naam en telefoonnummer te mailen naar: info@tijsencyril.nl.

 

 

Rustig gelegen recent gemoderniseerde tussenwoning met 3 slaapkamers en zonnige tuin gelegen op het westen met tuinberging en achterom.

Typering:
Deze tussenwoning ligt op een rustige en kindvriendelijke locatie. De wijk Wittevrouwenveld is zeer goed bereikbaar. De woonwijk is gesitueerd ten oosten van Maastricht in de buurt van de groene loper, met vele winkel- en schoolvoorzieningen in de directe nabijheid. Het centrum van Maastricht, het (bus-)station, alsmede de autosnelwegen A2 en A79 richting Luik, Eindhoven, Heerlen en Aken liggen op steenworp afstand.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van keramische tegelvloer, trapkast met meterkast en aansluiting witgoed en toiletruimte met wandcloset. L-vormige woonkamer (circa 26 m2) met veel lichtinval voorzien van mooie keramische tegelvloer en grote ramen aan de achterzijde van de woonkamer. Open keuken (2.62 x 2.95) voorzien van moderne aanrechtcombinatie met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi oven/magnetron. Zonnige tuin gelegen op het westen met tuinberging en achterom.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.76 x 2.97), slaapkamer II (circa 3.92 x 3.22), slaapkamer III (2.63 x 2.95), Moderne badkamer voorzien van douche en vaste wastafel. De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder alwaar standplaats CV-ketel (eigendom, 2017).

Algemeen:
Bouwjaar: 1951 (grotendeels gemoderniseerd)
Perceeloppervlakte: 160 m2.
Woonoppervlakte: circa 83 m2, inhoud: circa 324 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing, zonnescherm en airco (2020).
Parkeren middels parkeervergunning (+/- €50,- per jaar).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek