Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Kapoenstraat 21 D03

In het centrum van Maastricht gelegen luxe appartement van 114m2 met ruim terras, lift en parkeerplaats.

Typering:
In een bijzonder fijne woonomgeving in het hart van de oude stadskern bevindt zich op de 3e verdieping van het exclusieve appartementencomplex "Le Jardin de Florence" dit mooie en comfortabele appartement met o.a. een ruim terras, lift, afzonderlijke berging en parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex. "Le Jardin de Florence" is voorzien van een prachtige gemeenschappelijke binnentuin met veel bomen, een theehuisje, gazon en mooie borders met aanplant. Het uitzicht vanuit het appartement en terras is gericht op deze binnentuin met zon op het zuiden. Het gehele wooncomplex met tuin is uitsluitend toegankelijk voor haar bewoners. Op loopafstand bevindt zich het Onze Lieve Vrouwe plein, het Vrijthof met vele gezellige terrasjes, restaurants en het Stadstheater alsmede het vermaarde kernwinkelgebied. Goede bereikbaarheid met de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Aachen en Maastricht Aachen Airport. Bushaltes liggen op loopafstand.

Souterrain:
Berging (circa 4m2) en eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage bereikbaar middels lift.

Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen en bellentableau met video-intercom. Hal met trappenhuis en lift naar appartement.

3e verdieping:
Entree appartement (circa 10 m2), ruime gang met videofoon, geheel betegelde toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje, slaapkamer I (3,04 x 4,86), badkamer (circa 7 m2) voorzien van vaste wastafel, ligbad en douche, slaapkamer II (3,89 x 4,45), ruime zonnige woonkamer (circa 33 m2) met dubbel openslaande tuindeuren naar ruim balkon gelegen op het zuidoosten, semi open keuken (3,82 x 2,24) voorzien van vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, gasfornuis en wasemkap, bijkeuken bereikbaar vanuit de keuken (2,87 x 1,85) alwaar aansluiting witgoed en opstelplaats Cv-ketel (eigendom, 2019), slaapkamer III / studeerkamer bereikbaar vanuit de woonkamer (4,20 x 2,43). De gehele verdieping is voorzien van een eiken parketvloer m.u.v. de badkamer. Tevens is de woonkamer voorzien van een airco.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1992.
Woonoppervlakte: 114 m2, inhoud: 363 m3.
Appartement is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing.
Servicekosten appartement: € 244,80 per maand.
Servicekosten parkeerplaats: € 40,00 per maand.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs en Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek