Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Kapelstraat 26

Op een zeer goede locatie in Scharn gelegen halfvrijstaande sfeervolle woning voorzien van riante leefruimte, 4 slaapkamers, ruime garage en tuin op het oosten met achterom.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Kelderruimte I (2,00 x 3,62) alwaar aansluiting witgoed, kelderruimte II (3,35 x 6,36) alwaar CV ketel (eigendom, bouwjaar 2019).

Begane grond:
Hal voorzien van garderobe, toiletruimte, woonkamer (6,52 x 3,45) met veel lichtinval en voorzien van houtkachel, aansluitend aan de woonkamer de ruime serre (2,37 x 5,37), open keuken (2,22 x 2,62) voorzien van moderne aanrechtcombinatie met 5-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven, koelkast en afzuigkap, doorgang naar de eetkamer (circa 16 m2). Gezellige tuin op het oosten te bereiken via eetkamer middels schuifpui en serre middels tuindeuren en via achterom. De begane grond is voor voorzien van een eiken parketvloer met uitzondering van het toilet. Ruime garage (circa 25 m2) met sectionaalpoort met afstandsbediening en vaste kasten.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,07 x 2,63) met frans balkon, slaapkamer II (3,59 x 3,61), slaapkamer III (2,81 x 3,43) met frans balkon, badkamer (2,20 x 1,67) voorzien van ligbad, wastafelmeubel en toilet. De eerste verdieping is voorzien van parketvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken slaapkamer IV (circa 10 m2) voorzien van dakkapel, laminaatvloer en vaste kasten.

Algemeen:
Bouwjaar: 1956.
Perceeloppervlakte: 165 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 109 m2, (exclusief de overige inpandige ruimtes van 69m).
Inhoud: circa 618 m3.
Energielabel: D.
Houten kozijnen met begane grond dubbel beglazing, voorzien van diverse rolluiken.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek