Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Jekerstraat 37 E

In het hart van de Maastrichtse binnenstad (‘Kommelkwartier’), aan binnenhof gelegen moderne splitlevel stadswoning met omsloten stadstuin, dakterras en 2 slaapkamers.

Typering:
De stadswoning ligt in de binnenstad van Maastricht, zeer rustig gelegen op een steenworp van het Vrijthof en de Markt. Een bijzonder fijne woonomgeving in het hart van de stad. Maastricht kenmerkt zich door haar eigen, warme sfeer. Die sfeer wordt mede bepaald door een uitgebreid (luxe) winkelaanbod en een ruime hoeveelheid nabijgelegen uitgaansgelegenheden, vooral ook op het gebied van cultuur. Alle winkelvoorzieningen, restaurants, terrassen, cafés en culturele uitgaansgelegenheden zijn aanwezig. Daarnaast heeft het een goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Niveau -½ /Tuin- souterrain niveau:
Leefkeuken (circa 19 m2) alwaar aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, magnetron, oven, spoelbak, keramische kookplaat, vaatwasser (klein model) en oven, provisiekelder (circa 9 m2), fietsenberging (circa 6 m2) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom 2016), unit mechanische ventilatie en aansluiting witgoed.
De stadstuin (circa 25 m2) is geheel omsloten en tevens via achteringang te voet en met de fiets bereikbaar.

Begane grond/niveau +½:
Hal/entree (circa 4,5 m2) met natuurstenen vloer en voorzien van garderobe, meterkast, wandcloset. Op niveau +½ woonkamer (circa 26 m2) met aan achterzijde grote raampartij met frans balkon.
De woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer.

1e verdieping:
Slaapkamer I (4,25 x 2,8) voorzien van vloerbedekking, airco en toegang tot dakterras (4,8 x 1,86), slaapkamer II (2,65 x 1,90) voorzien van lichte laminaatvloer, badkamer (2,80 x 1,98) voorzien van ligbad en wastafel in meubel, toiletruimte voorzien van closet en fonteintje.

Algemeen:
Bouwjaar: 1995
Perceeloppervlakte: 71 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 101 m2, inhoud: circa 372 m3.
Het voorterrein is een mandelig erf met een bijdrage per maand van Euro 30,--. Dit omvat onder andere het onderhoud van het terrein en het buitenschilderwerk (voor en achterzijde)
Parkeren middels parkeervergunning via de gemeente (omgeving Jekerstraat, circa Euro 65,-- per 3 maanden) of ondergronds parkeren via Q park (herdenkingsplein).
De woning is volledig voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing.
Energielabel: B
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek