Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Hoge Barakken 49

In het sfeervolle “Wyck”, nabij het centrum en op loopafstand van het Onze Lieve Vrouwenplein en het Vrijthof, ligt aan verkeersluwe straat deze instapklare en ruime stadswoning met 3 slaapkamers en een ruim en zonnig dakterras.

Typering:
In de oude stadskern Wyck ligt deze karakteristieke en ruime tussenwoning. In de nabije omgeving bevinden zich tal van hotspots waaronder het sterrenrestaurant Beluga, het Bonnefantenmuseum, Centre Ceramique en talloze leuke winkels, hotels, hippe cafés en restaurants. Het NS-station bevindt zich op loopafstand. Bovendien liggen de op- en afritten van de autosnelweg A2 met verbindingen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen op korte afstand.

Souterrain:
Ruime berging/hobbyruimte (5,42 x 2,49), deels gelegen onder maaiveld, met daglicht, tegelvloer en witgoedaansluitingen. Straatniveau: Gemeenschappelijke entree met brievenbus, meterkast en trapopgang naar de woning.

Begane grond:
Entree/hal met trapkast en volledig betegelde toiletruimte alwaar hangtoilet en fonteintje. Ruime woonkamer met open keuken (totaal circa 38m²) voorzien van aanrechtcombinatie in hoekvorm met inductiekookplaat, oven, wasemkap, spoelbak, vaatwasser en koelkast. De gehele begane grond vloer is voorzien van een tegelvloer.

Eerste verdieping:
Overloop (4,18 x 1,13), volledig betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje, berging, slaapkamer I (4,97 x 4,37), slaapkamer II (4,88 x 3,09), badkamer (3,27 x 2,08) voorzien van een tegelvloer, ligbad, douche, dubbele wastafel in meubel en mechanische ventilatie. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Tweede verdieping:
Overloop alwaar berging/CV-ruimte met opstelplaats CV-ketel (huur, 2011 (€ 42,13 p.m.), mechanische ventilatie box, en de ruime slaapkamer III (4,88 x 3,55) met veel raampartijen, middels de overloop is er toegang tot het riante dakterras (7,06 x 3,70) met privacy. De gehele tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2000
Woonoppervlakte: circa 123 m2 (exclusief dakterras circa 26m2) en berging/hobbyruimte (circa 14 m2).
Inhoud: circa 462 m3
Appartement is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing.
Servicekosten/VvE appartement: € 122,95 per maand.
Energielabel A.
Voldoende parkeergelegenheden in de nabije omgeving op basis van een parkeervergunning of een abonnement bij Q-park garage onder plein 1992
a € 99,56 p.m. huur (bewonerstarief). Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek