Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Heugemerweg 50 E

In het appartementencomplex ‘Residence Cortile’ op de 4e en 5e verdieping gelegen royale zeer luxe afgewerkte maisonnette (ca. 100 m2 incl. terrassen) met ruime leefruimte, 2 slaapkamers, 2 terrassen en eigen parkeerplaats in afgesloten ondergrondse parkeerkelder.

Typering:
Naast het stadsdeel Wyck, aan de oostzijde van de Maas, is het stadsdeel Céramique. In het nu al fameuze stadsdeel is in het westelijke gedeelte ‘Residence Cortile’ gerealiseerd, gebouwd onder architecten van Bruno Albert. Het appartement is op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen, bibliotheek, station en het centrum van Maastricht. Het appartement is gesitueerd op de vierde en vijfde verdieping.

Souterrain:
Parkeerplaats te bereiken middels automatische bedienbare poort.
Gezamenlijke fietsberging.

Begane grond:
Representatieve centrale hal voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau (videofoon) en brievenbussen unit.

4e verdieping (woonverdieping):
Leefruimte (circa 35 m2) bestaande uit de woonkamer met schuifpui naar het terras (circa 3.20 x 2.10) met uitzicht over het park (westzijde, middag en avondzon!) centrale airco-unit, luxe keuken voorzien van koelkast, vaatwasser, spoelbak, combimagnetron, keramische kookplaat en afzuigkap, meterkast, garderobe, berging (1.50 x 1.76) alwaar aansluiting wasmachine en droger, ruim gastentoilet alwaar wandcloset en fonteintje, mooie trap naar slaapverdieping.

5e verdieping (slaapverdieping):
Overloop, slaapkamer I (ca. 12 m2) met luxe vaste kastenwand, airco-unit en toegang tot terras (circa 4.65 x 1.91) aan de oostzijde (ochtendzon) met uitzicht over Scharn en het Heuvelland, slaapkamer II (circa 12 m2) met vaste kastenwand, luxe badkamer (circa 3.49 x 1.91) voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel, wandcloset en designradiator.

Algemeen:
Bouwjaar: 2003
Woonoppervlakte: 83 m2 (exclusief terrassen 15.56 m2), inhoud: 318 m3.
De maisonnette is geheel voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming.
Optimale isolatie, hoogwaardige afwerking.
VvE bijdragen: € 266,- per maand (appartement + parkeerplaats + airco).
Parkeerplaatsnummer 169.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek