Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Heugemerweg 34 C

In het appartementencomplex ‘Residence Cortile’ op de 2e verdieping gelegen ruim royale zeer luxe afgewerkte appartement met 2 slaapkamers, interne berging en parkeerplaats.

Typering:
Naast het stadsdeel Wyck, aan de oostzijde van de Maas, is het stadsdeel Céramique. In het nu al fameuze stadsdeel is in het westelijke gedeelte ‘Residence Cortile’ gerealiseerd, gebouwd onder architectuur van Bruno Albert. Het appartement is op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen, bibliotheek, station en het centrum van Maastricht. Het appartement is gesitueerd op de tweede verdieping.

Souterrain: 
Parkeerplaats (nummer 152) te bereiken middels automatische bedienbare poort, ruime berging en gezamenlijke fietsberging.

Begane grond:
Representatieve centrale hal voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau met videofoon en brievenbussen unit. 

2e verdieping:
Leefruimte (circa 58 m2) bestaande uit de eetkamer met vaste kastenwand, kookeiland voorzien van kookplaat, vaatwasser, spoelbak, afzuigkap, combimagnetron, koelkast met diepvriesvak, garderobe, meterkast, en woonkamer met airco-unit en toegang tot terras (circa 12 m2) aan de westzijde (middag en avondzon) met uitzicht over de prachtige binnentuin, bijkeuken/berging (2,13 x 1,48) alwaar aansluiting wasmachine en droger en WTW installatie, slaapkamer I (circa 13 m2) voorzien van vaste kastenwand, ingebouwde safe en airco-unit en uitgang naar terras, slaapkamer II (circa 13 m2) voorzien van vaste kastenwand, luxe badkamer (2,87 x 3,07) voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel en designradiator, separaat toilet met fonteintje.

Het appartement is geheel voorzien van een leistenen vloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 2003
Woonoppervlakte: 105 m2, inhoud: 313 m3.
Servicekosten appartement en bering circa Euro 311,= per maand
Servicekosten parkeerplaats: circa Euro 24,27 per maand
Aanvaarding: In onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek