Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Herculeshof 9 c

Onder bod € 189.000,- k.k.

In de wijk Daalhof op de tweede woonlaag gelegen ruim appartement met 2 slaapkamers, groot balkon gelegen op het zuiden, lift en uitstekend voorzieningsniveau betreffende winkels en openbaar vervoer.

Typering:
Het appartementencomplex ligt in de levendige wijk Daalhof. In de directe nabijheid van scholen en diverse sportvoorzieningen, terwijl voldoende uitvalswegen in de buurt zijn. Daalhof ligt op enkele minuten van het centrum van Maastricht. Door middel van auto, fiets en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar. In de directe nabijheid van diverse winkels die voorzien in de dagelijkse behoeftes. Begane grond: Centrale entree met beveiligde toegang tot het wooncomplex door middel van een elektronisch systeem alwaar brievenbus. Het appartement is via trappenhuis en lift te bereiken.

1e verdieping:
Tot het appartement behorende en afsluitbare privéberging.

2e verdieping:
Entree/hal (1.98 x 1.46), woonkamer voorzien van laminaatvloer (circa 25 m2) alwaar toegang tot een groot balkon (8.79 x 1.30) gelegen op het zuiden, semi open keuken voorzien van tegelvloer alwaar aanrechtcombinatie met spoelbak, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en combi-magnetron, berging (1.94 x 1.51) alwaar aansluitingen witgoed en opstelplaats boiler (huur). Vanuit de woonkamer bereikbare hal met toegang tot slaapkamer I (4,00 x 4,70), berging/inloopkast (1,94 x 1,63), slaapkamer II (2,70 x 4,07), separate toiletruimte met wandcloset en volledig betegelde badkamer (2,08 x 1,53) voorzien van douche en wastafel.

Algemeen:
Bouwjaar: 1973
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 89 m2, inhoud circa 285 m3.
VVE-kosten: €244 (inclusief blokverwarming).
De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en electrische rolluiken, elektrisch zonnescherm en airco (ter overname).
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek