Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Gravenstraat 22

Op een mooie locatie gelegen in de geliefde wijk Amby, halfvrijstaand woonhuis met vier slaapkamers, garage en tuin op het westen.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree voorzien overkapping, hal (1.80 x 1.72), meterkast, garderobe, leefruimte (circa 36 m2) voorzien van plavuizenvloer, semi open keuken alwaar aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, oven, spoelbak, gaskookplaat en wasemkap, bijkeuken (3.24 x 2.81) voorzien van aanrechtblok, vanuit de woonkamer bereikbaar voorportaal alwaar trap naar eerste verdieping en betegeld toilet met fonteintje. Toegang tot tuin/terras vanuit de bijkeuken, welke westelijk is gesitueerd voorzien van zonnescherm en tuinhuisje, garage (5.66 x 2.81) voorzien van kantelpoort en alwaar aansluiting witgoed, tuin circa 14 meter diep.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (2.39 x 2.71) voorzien van wastafelmeubel, toilet, ligbad, douche en designradiator, slaapkamer I (2.70 x 3.74), slaapkamer II (4.59 x 2.90), slaapkamer III (2.20 x 3.48). De verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken tweede verdieping, zolderruimte alwaar c.v.-ketel (huur, 2010), slaapkamer IV (4.19 x 2.66).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1989
Perceeloppervlakte: 237 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 120 m2, inhoud: 484 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing en diverse rolluiken.
Energielabel: C. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek