Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Gerechtigheidslaan 34

In de geliefde woonwijk “Scharn” gelegen te moderniseren vrijstaande sfeervolle jaren ‘60 woning met 4 slaapkamers, ruime kelder, inpandige garage en tuin rondom de woning.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Hobbyruimte (circa 19 m2) provisieruimte (circa 7 m2) en CV-Ruimte/Berging (circa 11 m2) alwaar c.v.-gas (eigendom 2001) en aansluiting witgoed, ruime garage (circa 25 m2, 7 meter diep) met houten poort, overkapping (circa 11 m2) met toegang naar de tuin.

Begane grond:
Ruime en lichte hal (circa 9 m2) met natuursteen breuk marmeren vloer, meterkast, toilet met fonteintje, leefruimte (totaal circa 45 m2) bestaande uit woonkamer met open haard en ruime eetkamer, keuken (3,8 x 2,8) met eenvoudig doch net aanrechtcombinatie, terras met trap naar tuin rondom.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,25 x 2,95) slaapkamer II (3,6 x 3,38) slaapkamer III (3, 8 x 3,75) met balkon (circa 3 m2) slaapkamer 4 (3,8 x 2,78) voorzien van vaste wastafel, badkamer (2,15 x 2,0) voorzien van douche, vaste wastafel, ligbad en toilet.

2e verdieping:
Via vlizotrap op de overloop komt men bij de ruime bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: 1961.
Perceeloppervlakte: 354 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 130 m2 (exclusief 55 m2 souterrain), inhoud: 804 m3. 
De woning is voorzien van houten kozijnen en gedeeltelijk dubbel glas.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

 

 

 

 

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek