Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Gamanderweerd 6

Rustig gelegen, aan de groene buitenrand van Heugem, deze hoekwoning met drie slaapkamers en vaste trap naar zolder (mogelijkheid 4e slaapkamer) tuin en achterom. Het pand is gelegen op loopafstand van het AZM, winkelcentrum “de Beente”, en het natuurgebied “Hoogenweerth” langs de Maas.

Typering:
Het woonhuis is gelegen in het kindvriendelijke “Heugem”, nabij het centrum van Wyck-Maastricht. Tevens is het woonhuis gunstig gelegen ten opzichte van op- en afritten van de autosnelweg richting Luik, Eindhoven en Heerlen. Bovendien op korte afstand van de wijk Randwyck met al haar kantoren, alsmede het AZM, Universiteit Maastricht, MECC Maastricht en het station. In de (directe) nabijheid zijn diverse scholen en winkelvoorzieningen. Maastricht-Centrum ligt op circa 3 à 4 kilometer en is met de bus, fiets en auto goed te bereiken.

Begane grond:
Entree met meterkast, modern wandcloset met fonteintje, doorzon woonkamer (totaal circa 35 m2), open keuken met eenvoudige doch nette aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, gaskookplaat en wasemkap, tuin (circa 9,50 diep en 5,50 breed) en achterom.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,43 x 2,34) slaapkamer II (3,53 x 2,62) slaapkamer III (3,89 x 3,05) moderne badkamer (2,88 x 1,98) alwaar ligbad met douchescherm, wandcloset, designradiator en vaste wastafel.
De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Zolder (circa 16 m2, nokhoogte circa 2,7 meter) te bereiken via vaste trap, alwaar mogelijkheid tot realiseren van 4e slaapkamer voorzien van laminaatvloer, berging in knieschot, dakvenster, unit mechanische ventilatie en c.v.-gas (eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1989.
Perceeloppervlakte: circa 110 m2 (geschat, nog uit te meten door kadaster).
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 95 m2, inhoud: circa 342 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, diverse rolluiken.
Projectnotaris: www.vanheckehouben.nl te Roermond
Aanvaarding: op korte termijn mogelijk.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek