Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Frans Fouraschenstraat 24

Vraagprijs € 700.000,- k.k.

Aan de zuidrand van het prestigieuze Sphinxkwartier, grenzend aan het nieuwe culturele gebied van Maastricht rond het Bassin, de Hoge Fronten en het Eiffelgebouw een recent onder architectuur (DreessenWillemse architecten) gebouwde, ruime instapklare woning met 4 slaapkamers, 2e verdieping is ingericht als studio, parkeerplaats (nummer 183) in de ondergrondse garage, ruime achtertuin met achterom. Deze woning is gasloos!!

Typering:
Het voormalige fabrieksterrein van de Sphinx wordt de komende jaren omgebouwd tot een culturele hotspot met eigentijdse huisvesting genaamd het Sphinxkwartier en dat op slechts op 500 meter van het historische stadscentrum van Maastricht. Het gebied zal een divers palet aan culturele uitingen herbergen maar ook volop ruimte bieden voor ontwikkeling, ondernemen en woongenot. In het gebied is reeds veel te beleven met de Pathe bioscoop, filmhuis Lumiere in de oude energiecentrale van de Sphinx, het poppodium de Muziekgieterij en inspirerende woonwinkel Loods 5. Het witte Eiffelgebouw is een iconisch en beeldbepalend gebouw in de buurt.

Souterrain:
Parkeerplaats (nr. 183) in de parkeergarage te bereiken via de Maagdendries.

Begane grond:
Hal/entree met dubbele meterkast en toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje, vaste kast/berging. Royale leefruimte (circa 42 m2), eetkamer met veel lichtinval en luxe open keuken (5,98 x 3,86) met groot spoeleiland voorzien van Quooker, oven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en natuurstenen werkblad. Vanuit de keuken te bereiken onderhoudsvriendelijke ruime tuin middels openslaande deur en grote schuifpui en voorzien van tuinberging (2,86 x 1,88) en achterom.

De begane grond is voorzien van houtlook PVC vloer met uitzondering van de toiletruimte.

Eerste verdieping:
Overloop, vaste kast/berging alwaar aansluiting witgoed, mooie luxe badkamer (2,68 x 2,84) voorzien van ligbad, dubbele wastafel, wandcloset, designradiator en inloopdouche. Slaapkamer I (2,90 x 4,05), ruime slaapkamer II (3,96 x 4,10) en ruime slaapkamer III (4,22 x 3,96).

De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

Tweede verdieping:
Overloop, slaapkamer IV/studio (circa 24 m2) voorzien van houtlook PVC vloer, keukenblok voorzien van 2-pits inductiekookplaat, koelkast en spoelbak, badkamer (circa 3 m2) voozien van douche, wastafelmeubel en toilet (sanibroyeur). Technische ruimte alwaar opstelplaats WTW installatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 2020. Gebruiksoppervlakte wonen: circa 158 m2, inhoud: circa 607 m3.
Energielabel: A.
Bijdrage VVE parkeergarage € 40,- per maand, bijdrage VVE woning €41,24 per maand.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, houten kozijnen, HR ++ beglazing op alle verdiepingen, vloerverwarming op alle verdiepingen, 6 zonnepanelen (eigendom) en een WTW installatie (eigendom).
Duurzame energie via “Ennatuurlijk” (stadsverwarming).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek