Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Europalaan 73

Vraagprijs € 349.000,- k.k.

In de geliefde woonwijk “Scharn” gelegen halfvrijstaande, te moderniseren jaren ‘60 woning met 3 slaapkamers, vaste trap naar de zolder, riante kelder, ruime oprit met een omgebouwde garage en een besloten tuin met zwembad op het westen gesitueerd.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Kelderruimte (7.68 x 3.65) met separate waskelder (2.65 x 2.66) (alwaar opstelling CV installatie, huur 2015).

Begane grond:
Entree (1.41 x 2.76) alwaar meterkast, toegang naar de kelder, de bovenverdieping, het toilet met fonteintje, en toegang tot de doorzonwoonkamer (circa 33 m2) voorzien van openhaard en parketvloer, via twee openslaande kunststof deuren bereikt men de tuinkamer (4.28 x 6.88) met houten schuifpui voorzien van dubbele beglazing en welke toegang geeft tot het terras en tuin. Semi- open keuken (2.76 x 2.76) welke geheel vernieuwd dient te worden, vanuit de keuken tevens toegang tot de uitbouw. Vanuit de uitbouw heeft men toegang tot de omgebouwde voormalige garage, welke nu in gebruik is als leeskamer/hobbyruimte (6.54 x 2.69). Tuin gelegen op het westen met zwembad, en toegang tot een tweede kelder onder de voormalige garage (6.70 x 2.40) alwaar opstelling van de zwembadinstallatie. Diepe oprit welke geschikt is voor meerdere voertuigen.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (circa 16 m2) met toegang naar het balkon aan de voorzijde, slaapkamer II (circa 14 m2) bergkast, geheel betegelde badkamer (3.28 x 1.95) voorzien van een hoekbad, toilet en vast wastafelmeubel, berging (circa 4 m2). 2e verdieping: Zolder te bereiken middels vaste trap alwaar twee bergruimtes, alwaar omvormer van de 9 st. zonnepanelen, slaapkamer III (2.85 x 2.79) met vaste wastafel.

Algemeen:
Bouwjaar: 1957.
Perceeloppervlakte: 655 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 167 m2, inhoud: circa 792 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen als kunststof kozijnen met enkele en dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek