Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Ermerikstraat 7

ONDER BOD !!!

In de kindvriendelijke wijk "Malpertuis" gelegen ruime tussenwoning met onder andere uitbouw, 3 slaapkamers, open keuken en voorzien van 6 zonnepanelen.

Typering:
Deze ruime tussenwoning is gelegen in de kindvriendelijke wijk “Malpertuis”. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum Malberg, winkelcentrum Brusselse Poort en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving aanwezig. Tevens zijn uitvalswegen en het centrum van Maastricht makkelijk te bereiken.

Begane grond:
Entree alwaar toiletruimte met fonteintje, trapkast en meterkast. Open keuken (circa 2.98 x 2.43) met koelkast, oven, 5-pits gasfornuis, wasemkap, koffiezetapparaat en vaatwasser. Lichte woonkamer (circa 32m2) door grote raampartij aan de tuinzijde. Voorzien van parketvloer, uitbouw en toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin met achterom.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2.89 x 3.21) met rolluiken, slaapkamer II (circa 4.36 x 2.74) met rolluiken en airco, slaapkamer III (circa 3.06 x 2.16). Moderne badkamer (2.02 x 1.75) voorzien van wandmeubel met wastafel en ligbad/douchecombinatie. Met uitzondering van de badkamer is de hele 1e verdieping voorzien van een mooie laminaatvloer.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbare ruime zolder (mogelijkheid tot een 4e slaapkamer), opstelplaats CV ketel (eigendom, 2016) en aansluitingen witgoed.

Algemeen:
Bouwjaar: 1996
Perceeloppervlakte: 103 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 107 m2, inhoud: 367 m3.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dubbele beglazing, gedeeltelijk voorzien van rolluiken en voorzien van 6 zonnepanelen (2019).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek