Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Emilionlaan 8

Onder bod € 500.000,- k.k.

Half vrijstaande woning gelegen in de populaire wijk “Campagne” te Maastricht en is voorzien van 4 slaapkamers, ruime serre, en fraai aangelegde tuin.

Typering:
Deze half vrijstaande woning is gelegen in de villawijk “Campagne“ onderdeel van “Buitenwijk Zuidwest” in Maastricht. “Buitenwijk Zuidwest” is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied ‘’Jekerdal’’. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Ruime lichte hal met garderobe, meterkast en toilet voorzien van closet en fonteintje.
Vanuit de entree komt men in de lichte woonkamer (circa 33 m2) met fraaie parketvloer, mooie hout kachel en veel lichtinval door grote ramen en de serre naar de achtertuin. Semi open keuken (3.58 x 2.99), aanrechtblad, elektrische kookplaat/oven, vaatwasser, dubbele wasbak.
Via de keuken en de kamer komt men in de ruime serre (circa 2.89 x 7.04) met plavuizen vloer,
met een optimaal tuincontact en grote schuifpui naar de fraai aangelegde tuin met groot betegeld terras. Via de serre komt met in de aangrenzende zeer ruime garage (10.48 x 3.72).

1e verdieping:
Via de mooie open hal met houten trap komt men op de 1e verdieping, alwaar volledig betegelde badkamer (2.61 x 2.45) voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel. Slaapkamer I (circa 3.08 x 3.00), slaapkamer II (3.95 x 4.17) slaapkamer III (3.94 x 4.19) Deze verdieping is met uitzondering van de badkamer voorzien van een Novilon vloer.

2e verdieping:
Via de open hal met houten trap komt men bij de 2e verdieping, alwaar overloop met toegang tot de berging alwaar CV Ketel (huur 2010). Slaapkamer IV (circa 14 m2) met grote dakkapel.

Algemeen:
Bouwjaar: 1973.
Perceeloppervlakte: 493 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 166 m2 (exclusief garage van 39m2),  inhoud 694 m3.
Te moderniseren.
Gedeeltelijk dubbele beglazing en rolluiken.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel  de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

 

 

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek