Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Emilionlaan 26

Deze fraaie half vrijstaande woning is gelegen in de gewilde Villawijk “Campagne” te Maastricht en is voorzien van 5 slaapkamers, ruime uitbouw, en fraai aangelegde tuin.

Typering:
Deze half vrijstaande woning is gelegen in de villawijk “Campagne“ onderdeel van “Buitenwijk Zuidwest” in Maastricht. “Buitenwijk Zuidwest” is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied ‘’Jekerdal’’. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Souterrain:
Kelder I (3.13 x 2.20), kelder II (3.15 x 2.21) alwaar aansluiting witgoed en Cv installatie (eigendom 1999) en boiler (eigendom 2015).

Begane grond:
Ruime lichte entree met garderobe, meterkast en modern toilet voorzien van hangcloset en fonteintje. Vanuit de entree komt men via een dubbele glazen deur in de ruime woonkamer (circa 47 m2) met fraaie granieten vloer, hout kachel en veel lichtinval door grote ramen en schuifpui naar de achtertuin. Semi open moderne keuken (5.48 x 2.40), voorzien van marmeren aanrechtblad, inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, diepvries, dubbele wasbak, heteluchtoven, magnetron.
Via de keuken komt men in de ruime eetkamer (2.74 x 6.83) met mooie visgraad Pvc vloer, vloerverwarming en palletkachel. Veel lichtinval door grote schuifpui met een optimaal tuincontact.
Deze eetkamer kan ook gebruikt worden voor kantoor aan huis, separate toegangsdeur via de oprit.
En tevens toegang naar de naast gelegen garage (6.83 x 2.76) met openslaande deuren.
Zeer fraai aangelegde tuin met diverse terrassen, elektrisch zonnescherm bij eetkamer en veel privacy.

1e verdieping:
Via de mooie open hal met houten trap komt men op de 1e verdieping, alwaar moderne volledig betegelde badkamer (3.10 x 2.25) voorzien van ligbad, hoekdouche, wandcloset, dubbele wastafel en designradiator. Slaapkamer I (4.54 x 3.10) met inloopkast (2.47 x 1.98), slaapkamer II (4.68 x 3.11), slaapkamer III (2.30 x 3.11). Deze verdieping is met uitzondering van de badkamer voorzien van een vloerbedekking.

2e verdieping:
Via de open hal met houten trap komt men bij de 2e verdieping, alwaar overloop met wastafel en toilet. Slaapkamer IV (3.11 x 4.96) en slaapkamer V (2.93 x 4.45). Deze verdieping is buiten de overloop voorzien van een vloerbedekking.

Algemeen:
Bouwjaar: 1971/1972
Perceeloppervlakte: 427 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 204 m2, inhoud: 775 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, deels spouwmuurisolatie en dubbele beglazing, airco met 2 units, elektrisch zonnescherm. Alle verdiepingen zijn voorzien afsluitbare draaikiepramen waarvan grotendeels voorzien van horren.
Aanvaarding: in onderling overleg.

 Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek