Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Elisabeth Gruytersstraat 35

Op een goede locatie in de wijk Annadal, tussengelegen goed onderhouden zonnige woning nabij het centrum en het winkelcentrum “Brusselsepoort”, met 3 ruime slaapkamers, garage, oprit en fraai aangelegde tuin op het oosten.

Typering:
In de directe nabijheid treft men een grote hoeveelheid voorzieningen aan, zo zijn er diverse winkelvoorzieningen (o.a. winkelcentrum “Brusselsepoort”), op 15 minuten loopafstand van het Vrijthof, voorzieningen voor onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie zijn allen ruimschoots aanwezig. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Overdekte entree. Ruime hal voorzien van meterkast, garderoberuimte, geheel betegeld toilet met fonteintje, woonkamer (circa 28 m2) voorzien van veel lichtinval en designradiatoren, moderne keuken (circa 5 m2, bouwjaar 2017) voorzien van composiet aanrechtblad, luxe inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat (5 zones), wasemkap, koelkast, oven, vaatwasser en spoelbak. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de geheel omsloten en sfeervolle achtertuin, voorzien van betegeld terras, borders en zonnescherm. De garage is opgesplitst in twee bergingen (makkelijk terug te realiseren naar ruime garage), berging I (circa 9,5 m2) en berging II (circa 6 m2).

1e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (3,00 x 3,89), slaapkamer II (2,49 x 3,89), geheel betegelde badkamer (circa 7 m2) voorzien van ligbad douche combinatie, wastafel en toilet. De eerste verdieping is voorzien van een parketvloer (met uitzondering van de badkamer).

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken, overloop met betegelde bergruimte alwaar aansluiting witgoed en opstelplaats CV-ketel (2009, gehuurd), slaapkamer III (circa 10,5 m2). Vanuit de overloop is er toegang tot het royaal zonnig dakterras (2,95 x 3,95) gelegen op het oosten. De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer (2020).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1997.
Perceeloppervlakte: 195 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 91 m2, inhoud circa 367 m3.
Energielabel: A.
De woning is voorzien van dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing in houten kozijnen en diverse rolluiken (elektrisch), en 3 zonnepanelen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek