Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Eijsderbosch 6

Op een uitstekende locatie in “Vroendaal” gelegen royaal herenhuis voorzien van luxe en comfort. Deze instapklare woning beschikt over 5 slaapkamers, 2 badkamers, een inpandige garage, oprit voor 2 auto’s en een mooie praktische aangelegde tuin gelegen op het Zuiden.

Typering:
Deze mooie en direct instapklare woning is gelegen in de nieuwbouw wijk “Vroendaal” in Maastricht. “Vroendaal” is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden. De universiteit en het Academisch Ziekenhuis zijn op fietsafstand gelegen. Het centrum van Maastricht, alsmede de op- en afritten van de diverse autobanen liggen op steenworp afstand.

Begane grond:
Ruime representatieve entree voorzien van mooie massief eiken visgraad parket, meterkast, toilet met wandcloset en fontein, ruime living (ca. 57 m2) bestaande uit woonkamer voorzien van visgraat parketvloer en moderne open keuken voorzien van tegelvloer, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koelkast, vaatwasser, en spoelbak. Inpandig bereikbare garage (circa 7.05 x 3.42) voorzien van sectionaal-poort en ruime oprit. Vanuit de woonkamer middels een schuifpui en via de garage heeft men toegang tot het overdekte terras met verlichte lichtkoepel en de mooi aangelegde op het zuiden gelegen achtertuin.

1e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (2.94 x 4.96) aan de voorzijde met aangrenzende mooie moderne badkamer I (circa 2.69 x 3.68) voorzien van dubbele wastafel, douche, jacuzzi-ligbad. Op de overloop separaat toilet met wandcloset en fontein, slaapkamer II (circa 6.85 x 3.37). Slaapkamer III (circa 4.11 x 4.96) met veel licht inval. De gehele 1e verdieping is voorzien van massief eiken parketvloer met uitzondering van de badkamers.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken slaapkamer IV (circa 4.96 x 4.13), slaapkamer IV (2.96 x 4.96) beiden voorzien van eiken parketvloer, badkamer II met douche en wastafel, aansluiting wasmachine en droger. Separate stookruimte alwaar CV ketel (bouwjaar 2006, eigendom), de mechanische ventilatie en de zonneboiler (eigendom, bouwjaar 2006).

Algemeen:
Bouwjaar: 2006.
Perceeloppervlakte: 280 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 206 m2, inhoud: 801 m3.
De woning is volledig geïsoleerd. Deze woning is voorzien van zonneboiler, mechanische ventilatie en Alarm installatie, elektrische oplaadsysteem bij oprit. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek