Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Eijsderbosch 3

Op een uitstekende locatie in “Vroendaal” gelegen zeer royaal herenhuis voorzien van luxe en comfort. Deze instapklare woning beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers, een inpandige garage en een mooi aangelegde tuin gelegen op het noord-oosten.

Typering:
Deze mooie en direct instapklare woning is gelegen in de nieuwbouw wijk “Vroendaal” in Maastricht. “Vroendaal” is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden. Universiteit en academisch ziekenhuis op fiets afstand. Het centrum van Maastricht, alsmede de op- en afritten van de diverse autobanen liggen op steenworp afstand.

Begane grond:
Ruime representatieve entree voorzien van mooie tegelvloer, meterkast, toilet met wandcloset en fontein, ruime living (ca. 62 m2) bestaande uit woonkamer voorzien van parketvloer en moderne leefkeuken voorzien van tegelvloer, keramische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven, koelkast, vaatwasser, spoelbak en koffie-automaat, toegang tot de tuin middels grote schuifpui, trapkast, berging, garage (6,09 x 3,07). Onder architectuur fraai aangelegde tuin (circa 110 m2) met diverse terrassen.

1e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (ca. 23 m2) met aangrenzende moderne badkamer I (1,50 x 1,95) voorzien van vaste wastafelmeubel en inloopdouche, separaat toilet met wandcloset en fontein, slaapkamer II (3,76 x 2,77) met Frans balkon, slaapkamer III (3,76 x 2,48) voorzien van vaste kastenwand, tweede moderne badkamer (circa 11 m2) voorzien van ligbad, design radiator, inloopdouche en dubbele vaste wastafel met badmeubels, slaapkamer IV (ca. 20 m2) met zeer veel lichtinval. De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamers.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken slaapkamer V/hobbyruimte (ca. 37m2) voorzien van vaste kastenwand en vloerbedekking en toegang tot terras, separate CV ruimte alwaar zonnen boiler en HR cv-gasinstallatie (bouwjaar 2017, eigendom), 1 van de dakterrassen is een ruim dakterras op het zuiden (ca. 25 m2) met uitzicht over natuurgebied.

Algemeen:
Bouwjaar: 2006.
Perceeloppervlakte: 311 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 218 m2, inhoud: circa 797 m3.
De woning is volledig geïsoleerd. Deze woning is voorzien van een centraal stofzuigersysteem.
Energielabel A.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek