Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Eburonenweg 54

Zeer sfeervol en goed onderhouden jaren ’30 hoekwoning met veel glas-in-lood ramen, voorzien van 5 slaapkamers, dakterras en tuin gelegen op het zuiden.

Typering:
Karakteristieke hoekwoning. In de nabije omgeving bevinden zich tal van hotspots waaronder het NS-station en talloze leuke winkels, hotels,
hippe cafés en restaurants. Bovendien liggen de op- en afritten van de autosnelweg A2 met verbindingen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen op korte afstand.

Souterrain:
Kelderruimte (circa 25m2) alwaar opstelling Cv-ketel (eigendom, 1998) en boiler (huur) Begane grond: Entree/hal voorzien van terrazzo vloer, origineel tochtportaal met prachtig glas-in-lood, toiletruimte met toilet en fonteintje. Woonkamer (3,98 x 7,80) voorzien van een parketvloer, sfeervolle erker en dubbele tuindeuren naar de tuin. Gesloten keuken (1,98 x 3,97) voorzien van een terrazzo vloer, aanrechtcombinatie voorzien van gaskookplaat, oven, afzuigkap en spoelbak. De ramen in de woonkamer en keuken zijn deels voorzien van sfeervolle glas-in-lood ramen. Vanuit zowel de keuken als de woonkamer is de onderhoudsvriendelijke tuin bereikbaar welke op het zuiden is gelegen.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,98 x 3,60) voorzien van erker en muurkast, slaapkamer II (3,98 x 3,61) met muurkast, slaapkamer III (3,97 x 2,08) met muurkast, badkamer met ligbad, douche, vaste wastafel en toilet. De badkamer en slaapkamers zijn voorzien van mooie glas-in-loodramen. De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloer m.u.v. de badkamer.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken, overloop alwaar wastafel en aansluiting wasmachine in kastenwand, slaapkamer IV (circa 15m2) voorzien van dakkapel, slaapkamer V (circa 15m2) voorzien ruime dakkapel en vlizotrap welke toegang biedt tot de bergzolder. Via de overloop is het dakterras (circa 9 m2) te bereiken welke op het westen is gelegen. De gehele 2e verdieping is voorzien van laminaatvloer.

3e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: 1930
Perceeloppervlakte: 119 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 152 m2, inhoud: circa 637 m3.
De woning is voorzien van houten kozijnen en grotendeels dubbel glas (m.u.v. het glas-in-lood).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek