Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Eburonenweg 16

Instapklaar, ruim en goed onderhouden jaren ’30 woonhuis met authentieke elementen gelegen in een rustige straat en voorzien van sfeervolle keuken, 4 slaapkamers, veel bergruimte en gezellige stadstuin.

Typering:
Gelegen in de wijk ‘’Scharn’’ ligt dit karakteristieke tussengelegen statig herenhuis. In de nabije omgeving bevinden zich tal van hotspots waaronder het NS-station en talloze leuke winkels, hotels, hippe cafés en restaurants. Bovendien liggen de op- en afritten van de autosnelweg A2 met verbindingen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen op korte afstand.

Souterrain:
Volledig onderkelderd alwaar royale ruimten met grotendeels stahoogte, portaal/kelder I (6.64 x 1.95), kelder II (2.97 x 7.06) alwaar witgoedaansluiting.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van authentieke terrazzovloer, meterkast, houten authentiek trappenhuis, toegang naar kelder, betegelde toilet met fonteintje, woonkamer (3.64 x 8.65) voorzien van mooie plankenvloer. Gesloten, sfeervolle keuken (circa 7.5 m2) voorzien van terrazzovloer met aanrechtcombinatie voorzien van dubbele spoelbak, keramische kookplaat/ovencombinatie, wasemkap, vaatwasser, toegang naar de tuin. Middels openslaande deuren ook vanuit de woonkamer toegang tot de fraai aangelegde, sfeervolle tuin, welke zuid-westelijk gelegen, alwaar berging met overkapping.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.65 x 4.30) aan de achterzijde, slaapkamer II (3.65 x 4.27) aan de voorzijde slaapkamer III (2.10 x 3.02), mooie moderne badkamer (2.10 x 2.93) voorzien van ligbad/douchecombinatie, vast wastafelmeubel en wandcloset. De eerste verdieping is voorzien van houten vloeren.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken overloop, slaapkamer IV (circa 24 m2) met hoog plafond, ruime zolderberging (3.47 x 2.02) alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, bouwjaar 2008), tevens mogelijkheid tot realisatie van extra slaapkamer. De gehele verdieping is voorzien van een plankenvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1935.
Perceeloppervlakte: 188 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 145 m2; inhoud: 662 m3.
De woning is geheel voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing, dakisolatie en vloerisolatie.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek