Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | de Hoge Fronten Kavel 3

Moderne Villa’s:
In de Hoge Fronten worden in totaal 12 royale en comfortabele vrijstaande woningen gerealiseerd op ruime percelen vanaf circa 700 tot 1.000 m2. | De eerste fase bestaat uit de kavels 1 t/m 6. De woningen met een moderne, strakke architectuur bestaan uit twee of drie bouwlagen en beschikken elk over een stallingsruimte en een brede oprit voor het parkeren van twee auto’s op eigen terrein. De in licht grijs uitgevoerde woningen zijn voorzien van grote ramen op strategische plekken. Hierdoor bent u verzekerd van veel lichtinval en een adembenemend uitzicht op het aangrenzende Frontenpark.

De moderne villa’s zijn als basiswoning ruim en voorzien van een complete, goed doordachte indeling. Denk aan een royale entree, een ruime zonnige woonkamer met volop tuincontact, drie slaapkamers, een luxe en compleet afgewerkte badkamer en een riante overloop met ruimte voor inbouwkasten of een extra werkruimte. Alles met oog voor detail en voorzien van alle moderne technieken voor optimaal comfort.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek