Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | de Hoge Fronten kavel 2

De Hoge Fronten Maastricht

Wonen in het Centrum van Maastricht

Een stad met Zuidelijke charme.
Maastricht: charmante stad aan de Maas. Met de ‘joie de vivre’ dat je in geen enkele andere Nederlandse stad vindt. Een stokoude stad die leeft als nooit tevoren. Waar Romeinse, Katholieke en Franse invloeden net zo thuis horen als moderne architectuur.

Bouwplan de Hoge Fronten grenst direct aan het Frontenpark, een ruw stuk natuur, midden in de stad en het hippe Sphinxkwartier.

De hoge fronten is gelegen aan de Noordwestzijde van centrum Maastricht en is eenvoudig bereikbaar via de recente vernieuwde Noorderbrug. Een basisschool, kinderopvang, sportverenigingen en andere voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid. Het Sphinxkwartier herbergt het industriële verleden van Maastricht. De verlaten fabriekspanden en de voormalige brandweerkazerne zijn omgetoverd tot hotspots voor creatieve ondernemers en uitgaansgelegenheden zoals de Lumière cinema. Lekker en romantisch eten aan het water kan in het Bassin. En van daaruit is het enkele minuten lopen naar de Hoge Fronten en het oude centrum.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek