Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | de Hoge Fronten

De Hoge Fronten Maastricht

Wonen in het Centrum van Maastricht

Een stad met Zuidelijke charme.
Maastricht: charmante stad aan de Maas. Met de ‘joie de vivre’ dat je in geen enkele andere Nederlandse stad vindt. Een stokoude stad die leeft als nooit tevoren. Waar Romeinse, Katholieke en Franse invloeden net zo thuis horen als moderne architectuur.

Bouwplan de Hoge Fronten grenst direct aan het Frontenpark, een ruw stuk natuur, midden in de stad en het hippe Sphinxkwartier.

De hoge fronten is gelegen aan de Noordwestzijde van centrum Maastricht en is eenvoudig bereikbaar via de recente vernieuwde Noorderbrug. Een basisschool, kinderopvang, sportverenigingen en andere voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid. Het Sphinxkwartier herbergt het industriële verleden van Maastricht. De verlaten fabriekspanden en de voormalige brandweerkazerne zijn omgetoverd tot hotspots voor creatieve ondernemers en uitgaansgelegenheden zoals de Lumière cinema. Lekker en romantisch eten aan het water kan in het Bassin. En van daaruit is het enkele minuten lopen naar de Hoge Fronten en het oude centrum.

Wonen naast historie en groen:
Het twintig hectare grote Frontenpark staat niet alleen bekend om de achtiende en negentiende-eeuwse vestingwerken (de Wèrreke zoals ze in Maastricht zeggen), maar ook om zijn bijzondere flora en fauna die uniek is voor Nederland. Deze buitenkans op een luxe, vrijstaande woning in het centrum van Maastricht en een natuurgebied als `achtertuin` wilt u toch niet missen.

Moderne Villa’s:
In de Hoge Fronten worden in totaal 12 royale en comfortabele vrijstaande woningen gerealiseerd op ruime percelen vanaf circa 700 tot 1.000 m2. | De eerste fase bestaat uit de kavels 1 t/m 6. De woningen met een moderne, strakke architectuur bestaan uit twee of drie bouwlagen en beschikken elk over een stallingsruimte en een brede oprit voor het parkeren van twee auto’s op eigen terrein. De in licht grijs uitgevoerde woningen zijn voorzien van grote ramen op strategische plekken. Hierdoor bent u verzekerd van veel lichtinval en een adembenemend uitzicht op het aangrenzende Frontenpark.

De moderne villa’s zijn als basiswoning ruim en voorzien van een complete, goed doordachte indeling. Denk aan een royale entree, een ruime zonnige woonkamer met volop tuincontact, drie slaapkamers, een luxe en compleet afgewerkte badkamer en een riante overloop met ruimte voor inbouwkasten of een extra werkruimte. Alles met oog voor detail en voorzien van alle moderne technieken voor optimaal comfort.

Uitbreidingsmogelijkheden:
Voor wie de basiswoning nog niet compleet genoeg is, zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden. Een extra verdieping met twee extra slaapkamers, een uitbouw met bad- en slaapkamer op de begane grond of de woonkamer uitbreiden met een royale erker? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden, zodat u uw woning volledig kunt afstemmen op uw eigen woonwensen. Zo is de basiswoning met een oppervlakte van 175 m² uit te breiden tot een woning met een oppervlakte van maar liefst 250 m².

kavelnummer            oppervlakte prijslijst m2      koopprijs v.o.n.

Kavel 1                     695                                   VERKOCHT
Kavel 2                     977                                   VERKOCHT
Kavel 3                     825                                   VERKOCHT
Kavel 4                     705                                   VERKOCHT
Kavel 5                     676                                   VERKOCHT
Kavel 6                     762                                   VERKOCHT

Klik voor meer informatie op bijgaande link:

https://hogefrontenmaastricht.nl/nieuwbouw-maastricht

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek