Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | De Groene Loper - Laan van Bellevue Fase 2A

'De Groene Loper'

De ontwikkeling aan de Groene Loper, hét meest iconische stadsdeel van Maastricht gaat verder.

Aan de oostzijde van het langste park van Maastricht, ontwikkelt Ballast Nedam Development hier 46 volledig gasloze stadswoningen en herenhuizen met ruime tuinen. Hét nieuwbouwproject van het Zuiden wordt gekenmerkt door hoogwaardige architectuur en duurzame oplossingen voor het wonen van de toekomst.

Bekijk hier de interactieve Brochure:

https://www.wonenaandegroeneloper.nl/

Bouwnummer

Woningtype

Woonopp. in m2

Koopsom

3

2-B

142

€    415.000,00

Verkocht

19

2-SB

196

€    610.000,00

Verkocht

41

2-J

133

€    330.000,00

VerkochtWoningtype 2B Kavel 3 
Een stadswoning die bijzonder veel ruimte biedt door de drie woonlagen. Aan opbergruimte geen gebrek door de extra zolderverdieping. De woonkamer is extra hoog aan de tuinzijde. Zo ontstaat een lichtinval die zorgt voor een fijne sfeer en een aangename verdeling tussen de verschillende ruimten. Op de brede vensterbank in de erker die zich in de keuken bevindt, geniet je van een prachtig uitzicht op de Groene Loper waar stad en natuur elkaar ontmoeten.

Woningtype 2Sb Kavel 19
Geef je de voorkeur aan anders dan standaard? Dan is dit huis met een bijzonder mooie en praktische indeling precies iets voor jou. De ruime woonkamer en keuken worden verbonden door een grote vide. De pui die zich in de achtergevel bevindt, is verdeeld over twee verdiepingen. Dit zorgt voor een bijzonder fijne lichtinval; dat maakt iedere dag een ware woonbeleving in je eigen huis. Genieten doe je ook buiten, op het balkon met uitzicht over de Groene Loper én in de grote achtertuin met aangrenzend twee overdekte parkeerplaatsen. En dan is het ook nog mogelijk om een dakterras is te creëren bovenop de vierde verdieping. Door de ligging in de ‘bocht’ van de Groene Loper heeft deze woning een prachtig uitzicht. Dit type is een uniek product van de architect.

Woningtype 2J Kavel 41
Deze extra brede gezinswoning biedt extra meters ruimte die precies dat verschil maken. Hierdoor kunnen de ruimten slim worden ingericht. Zo is de zolder (tweede verdieping) vrij in te delen. Op de brede vensterbank in de erker die zich in de keuken bevindt, geniet je van een prachtig uitzicht op de Groene Loper waar stad en natuur elkaar ontmoeten. Voorzien van drie ruime slaapkamers én de woonkeuken die grenst aan de tuin, is deze woning ideaal om te genieten van ‘thuis’ in een prachtige omgeving.

 

 

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek