Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | De Groene Loper - Laan van Bellevue Fase 2A

Vanaf € 315.000,- v.o.n.

'De Groene Loper'

De ontwikkeling aan de Groene Loper, hét meest iconische stadsdeel van Maastricht gaat verder.

Aan de oostzijde van het langste park van Maastricht, ontwikkelt Ballast Nedam Development hier 46 volledig gasloze stadswoningen en herenhuizen met ruime tuinen. Hét nieuwbouwproject van het Zuiden wordt gekenmerkt door hoogwaardige architectuur en duurzame oplossingen voor het wonen van de toekomst.

Bekijk hier de interactieve Brochure:

https://www.wonenaandegroeneloper.nl/

Bouwnummer

Woningtype

Woonopp. in m2

Koopsom

1

2-A

234

VERKOCHT

2

2-A

234

VERKOCHT

3

2-B

142

 €    415.000,00 OPTIE

4

2-B

142

VERKOCHT 

5

2-B

142

 VERKOCHT 

6

2-BA

169

 VERKOCHT

7

2-C

188

 VERKOCHT

8

2-C

188

 VERKOCHT

9

2-SA

225

          VERKOCHT

10

2-D

122

 VERKOCHT

11

2-D

122

 VERKOCHT

12

2-D

122

VERKOCHT

13

2-D

122

VERKOCHT

14

2-E

172

VERKOCHT

15

2-E

172

 VERKOCHT

16

2-F

140

 VERKOCHT

17

2-F

140

 VERKOCHT

18

2-F

140

 VERKOCHT

19

2-SB

196

 €    610.000,00 OPTIE

20

2-G

168

 VERKOCHT

21

2-GB

173

 VERKOCHT

22

2-GB

173

VERKOCHT

23

2-G

168

 VERKOCHT

24

2-H

127

 VERKOCHT

25

2-H

127

 VERKOCHT

26

2-H

127

VERKOCHT

27

2-SC

127

 VERKOCHT

28

2-I

127

 VERKOCHT

29

2-J

133

 VERKOCHT

30

2-J

133

 VERKOCHT

31

2-J

133

 VERKOCHT

32

2-J

133

 VERKOCHT

33

2-J

133

 VERKOCHT

34

2-K

133

 VERKOCHT

35

2-K

133

VERKOCHT

36

2-K

133

 VERKOCHT

37

2-I

127

 VERKOCHT 

38

2-J

133

VERKOCHT

39

2-J

133

 VERKOCHT

40

2-J

133

VERKOCHT 

41

2-J

133

 €    330.000,00 OPTIE

42

2-J

133

VERKOCHT

43

2-SD

179

VERKOCHT

44

2-H

127

 VERKOCHT

45

2-H

127

 VERKOCHT

46

2-H

127

VERKOCHT

Woningtype 2A Kavel 1 en 2
Vanaf het terras aan de voorzijde van deze prachtige woning geniet je van het uitzicht op de Groene Loper. De buitenkant heeft een indrukwekkende uitstraling door de verhoogde entree. Eenmaal binnen word je verrast door de ruimte van dit type herenhuis, uniek voor de ligging nabij het stadscentrum, van Maastricht. De vier woonlagen maken het mogelijk dat deze woning beschikt over vier ruime slaapkamers, uitermate geschikt voor gezinnen of kantoor aan huis.

Woningtype 2B Kavel 3 t/m 5
Een stadswoning die bijzonder veel ruimte biedt door de drie woonlagen. Aan opbergruimte geen gebrek door de extra zolderverdieping. De woonkamer is extra hoog aan de tuinzijde. Zo ontstaat een lichtinval die zorgt voor een fijne sfeer en een aangename verdeling tussen de verschillende ruimten. Op de brede vensterbank in de erker die zich in de keuken bevindt, geniet je van een prachtig uitzicht op de Groene Loper waar stad en natuur elkaar ontmoeten.

Woningtype 2B Kavel 6
De verhoogde woonkamer aan de tuinzijde van deze stadswoning zorgt voor een goede verdeling van de ruimtes en voegt daardoor een fijne sfeer aan de leefomgeving toe. Op de eerste verdieping bevindt zich een behaaglijk balkon. Aan ruimte verder geen gebrek binnen deze stadswoning, deze beschikt namelijk over een vierde woonlaag. Denk aan een hobbyruimte, een eigen verdieping voor de pubers of een luxe slaapkamer met en suite badkamer en met walk-in-closet, de keuze is aan jou.  

Woningtype 2C Kavel 7 en 8
Dit prachtige herenhuis is bij vooraanzicht al indrukwekkend door de beletage. Eenmaal binnen word je verrast door zeeën van ruimte. Zo is het souterrain uitgebouwd met 1,2 of 2,4 meter en is er ook een mogelijkheid om twee verdiepingen daarboven uit te bouwen met 1,2 meter. De vierde woonlaag is geheel naar eigen wens in te richten. Een woning met ruimte en aandacht voor bijzondere architectuur, dit is dé buitenkans voor ultiem woongenot aan het langste stadspark van Maastricht.

Woningtype 2D Kavel 10 t/m 13
Het gevelbeeld laat zien dat deze stadswoning de architectonische waarde krijgt die ze verdient. En eenmaal binnen is niets minder waar. Door de erker ontstaat een ruime look & feel. Deze woning met drie slaapkamers is verder slim ingericht, de ruimtes worden goed benut. En niet alleen de woning zelf ademt ruimte, de diepe achtertuin biedt volop mogelijkheden om te voorzien in een fijn buitenleven. Achter de tuin bevindt zich één overdekte parkeerplaats. 

Woningtype 2Sa Kavel 9
Hoogwaardige architectuur, een ruime opzet én gelegen op de hoek. Dit is een buitenkans wanneer je op zoek bent naar een imposante, ruime woning nabij een stadscentrum. Tel daarbij een grote hoeveelheid lichtinval op, en dit herenhuis zou zomaar het huis van je dromen kunnen zijn. Vanuit de woonkeuken stap betreed je de zeer grote achtertuin, waar ook twee overdekte parkeerplaatsen aan grenzen. Op de gehele eerste verdieping bevindt zich de woonkamer. Met vier slaapkamers biedt dit herenhuis ieder geval alle mogelijkheden voor bijvoorbeeld gezinnen, hobby’s of een fijne thuiswerkplek.

Woningtype 2E Kavel 14 en 15
Verrassend aan dit herenhuis is de grotere breedte. Deze extra meters bieden volop kansen voor de indeling. De woning wordt als beste omschreven als statig, met een moderne stadse uitstraling. En niet alleen de woning zelf ademt ruimte, er bevinden zich maar liefst vijf slaapkamers. De diepe achtertuin biedt volop mogelijkheden om te voorzien in een fijn buitenleven. Achter de tuin bevinden zich twee overdekte parkeerplaatsen. Vanaf het dakterras áán de Groene Loper geniet je van de levendigheid en de rust aan dit iconische stadspark.

Woningtype 2F Kavel 16 t/m 18
De extra hoge plafonds op de begane grond en een aangename lichtinval door de grote pui aan de achtergevel zorgen ervoor dat je de ruimte voelt in dit herenhuis. De drie verdiepingen van deze woning zijn slim ingericht. Zo vind je op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping biedt alle mogelijkheden om nog twee extra slaapkamers te creëren. Samen met de grote achtertuin, waar één overdekte parkeerplaats aan grenst, reikt deze woning alle handvaten aan voor ultiem woongenot.  

Woningtype 2Sb Kavel 19
Geef je de voorkeur aan anders dan standaard? Dan is dit huis met een bijzonder mooie en praktische indeling precies iets voor jou. De ruime woonkamer en keuken worden verbonden door een grote vide. De pui die zich in de achtergevel bevindt, is verdeeld over twee verdiepingen. Dit zorgt voor een bijzonder fijne lichtinval; dat maakt iedere dag een ware woonbeleving in je eigen huis. Genieten doe je ook buiten, op het balkon met uitzicht over de Groene Loper én in de grote achtertuin met aangrenzend twee overdekte parkeerplaatsen. En dan is het ook nog mogelijk om een dakterras is te creëren bovenop de vierde verdieping. Door de ligging in de ‘bocht’ van de Groene Loper heeft deze woning een prachtig uitzicht. Dit type is een uniek product van de architect.

Woningtype 2G Kavel 20 en 23
Verrassend aan dit herenhuis is de grotere breedte Deze extra meters bieden volop kansen voor een flexibele indeling. Zo is de tweede verdieping geheel naar wens in te delen. Verder zijn er drie slaapkamers en is ook de zolderruimte flexibel in te delen. De woning wordt als beste omschreven als statig, met een moderne stadse uitstraling. De grote achtertuin met daaraan één overdekte parkeerplaats zijn een ware plus aan deze woning. Vanaf het balkon aan de Groene Loper geniet je van de levendigheid en de rust aan dit iconische stadspark.

Woningtype 2Gb Kavel 21 en 22
Met drie slaapkamers en een flexibele zolderruimte is deze statige stadswoning uitermate geschikt op optimaal te genieten van het leven in rust en ruimte, nabij het stadscentrum van Maastricht. Een brede beukmaat biedt extra meters ruimte die precies het verschil maken in de ruimtelijke beleving. Vanaf het balkon op de tweede verdieping geniet je van de levendigheid en de rust aan de iconische stadspark De Groene Loper. Samen met de grote achtertuin, waar één overdekte parkeerplaats aan grenst, reikt deze woning alle handvaten aan voor ultiem woongenot. 

Woningtype 2H Kavel 24 t/m 26 + 44 t/m 46
De gevel van dit huis kenmerkt zich door haar aansprekende verticale architectuur. In deze stadswoning ontstaat ruimte door slimme inrichting. Zo zijn er drie slaapkamers en maar liefst twee woonkamers, ideaal om te gebruiken als puberlounge, werkplek of hobbyruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich een uniek balkon, deze bevat namelijk een gravering gebaseerd op kunstwerk van Charles Eijk.

Woningtype 2Sc Kavel 27
De gevel van deze hoekwoning kenmerkt zich daar haar aansprekende verticale architectuur. In deze stadswoning ontstaat ruimte door slimme inrichting. Zo zijn er drie slaapkamers en maar liefst twee woonkamers, ideaal om te gebruiken als puberlounge, werkplek of hobbyruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich een uniek balkon, deze bevat namelijk een gravering gebaseerd op kunstwerk  van Charles Eijk.

Woningtype 2I Kavel 28 en 37
In dit huis ontstaat ruimte door slimme inrichting van maar liefst drie volledige verdiepingen. Zo zijn er drie slaapkamers en maar liefst twee woonkamers, ideaal om te gebruiken als puberlounge, werkplek of hobbyruimte. Een andere mooie bijkomstigheid is de fijne tuin, extra lang genieten van de lange Nederlandse zomers.

Woningtype 2J Kavel 29 t/m 33 + 38 t/m 42
Deze extra brede gezinswoning biedt extra meters ruimte die precies dat verschil maken. Hierdoor kunnen de ruimten slim worden ingericht. Zo is de zolder (tweede verdieping) vrij in te delen. Op de brede vensterbank in de erker die zich in de keuken bevindt, geniet je van een prachtig uitzicht op de Groene Loper waar stad en natuur elkaar ontmoeten. Voorzien van drie ruime slaapkamers én de woonkeuken die grenst aan de tuin, is deze woning ideaal om te genieten van ‘thuis’ in een prachtige omgeving.

Woningtype 2K Kavel 34 t/m 36
De grotere breedte van deze stadswoning biedt extra meters ruimte die precies het verschil maken. Hierdoor kunnen de ruimten slim worden ingericht. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkeuken die grenst aan de achtertuin. De zolder (tweede verdieping) is vrij in te delen, en ook optioneel te voorzien van een dakkapel. Met drie ruime slaapkamers én de ligging tegenover een grote speeltuin voor kinderen, is dit de ideale gezinswoning bij de Groene Loper.

Woningtype 2Sd Kavel 43
Extra ruim wonen of altijd al een kantoor aan huis willen hebben? Dit is je kans. Deze hoekwoning heeft standaard een uitbouw van maar liefst 55m2 op de begane grond en biedt daarmee allerlei mogelijkheden aangepast aan jouw levensstijl. Ontspannen en genieten doe je op het dakterras dat prominent op het zuiden (hoek van de Groene Loper) is gelegen. Op de eerste verdieping bevindt zich een uniek balkon, deze bevat namelijk een gravering gebaseerd kunstwerk van Charles Eijk.

 

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek