Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | De Groene Loper Fase 5 Le Sud Fleur Kavel 9

Aan het zuidelijk deel van de Groene Loper ontstaan de nieuwe monumenten van de stad. Bruisend, levendig en perfect voor de echte stedeling. Het nieuwe stadsdeel Le Sud is onderverdeeld in meerdere fases. Na de succesvolle verkoop van de appartementen Jolie en Amélie zijn nu de woningen van Fleur aan de beurt. Deze fase bestaat uit 91 luxueuze stadsvilla’s, fraaie herenhuizen en prachtige laanwoningen, alle voorzien van groene stadstuinen. Het is een wijk in wording met een warm wij-gevoel, waar je heerlijk kunt flaneren.
Binnen Fleur is het woningaanbod van types, groottes en opties divers. De elegante architectuur geeft de woningen een warm en eigentijds karakter. Het kleur- en materiaalgebruik past in de rijke traditie van de witte woningen in Maastricht. De groene stadstuinen maken van de sublieme woningen in Fleur oases van rust nabij de gezellige, dynamische binnenstad van Maastricht.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek