Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | De Cassij 30 D02

Vraagprijs € 529.000,- k.k.

Een 2e kans om in het trendy appartementengebouw Miller in het Sphinxkwartier te gaan wonen! En niet zomaar een kans: dit hoekappartement in blok A is aan de zuidwestkant gesitueerd, heeft een ruime loggia, vaste parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage, 2 slaapkamers en uitzicht vanuit de woonkamer richting de Fronten. Dankzij de uitstekende isolatie en stadsverwarming heeft dit gasloze, gelijkvloerse appartement een duurzaam karakter.

Wonen in Miller:
Wooncomplex Miller bestaat uit 78 koopappartementen, verdeeld over twee gebouwen die samen één geheel vormen. Dit appartement is gesitueerd in het gebouw wat grenst aan de recent heringerichte Frontensingel. Tussen de gebouwen bevindt zich een gezamenlijke, groene binnentuin. Miller kenmerkt zich onder meer door de toepassing van betonnen banden die verwijzen naar het industriële verleden van het Sphinxkwartier. Die banden zijn ingevuld met grote woonkamerramen en metselwerk dat van boven naar beneden van kleur verschiet.

Typering:
Het voormalige fabrieksterrein van de Sphinx wordt de komende jaren omgebouwd tot een culturele hotspot met eigentijdse huisvesting, genaamd het Sphinxkwartier. Hier woont u comfortabel op een prachtige plek, vlakbij het Frontenpark en op slechts 500 meter van het historische stadscentrum van Maastricht. Het gebied zal een divers palet aan culturele uitingen herbergen maar ook volop ruimte bieden voor ontwikkeling, ondernemen en woongenot. In het gebied is reeds veel te beleven met de Pathé bioscoop, filmhuis Lumière in de oude energiecentrale van de Sphinx, het poppodium de Muziekgieterij en de inspirerende woonwinkel Loods 5. Het witte Eiffelgebouw is een iconisch en beeldbepalend gebouw in de buurt.

Souterrain:
Het appartement heeft een vaste parkeerplaats in de nabij gelegen ondergrondse parkeergarage. Deze garage kunt u bereiken via de lift en het trappenhuis recht tegenover Miller. De inrit van de parkeergarage bevindt zich aan de Maagdendries.

Vierde woonlaag:
Het appartement heeft een zeer ruime hal van waaruit de inpandige berging/wasruimte, badkamer, toiletruimte, slaapkamers en woonkamer met open keuken te bereiken zijn. Het hele appartement is voorzien van duurzame, comfortabele vloerverwarming en verkoeling. De woonkamer met open keuken (42 m²) heeft een gunstige ligging aan de zuidwestkant, veel lichtinval en een directe toegang tot het balkon. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht richting de Fronten en het kruispunt Statensingel-Cabergerweg. Aan de kant van De Cassij zijn twee slaapkamers van 14 en 7m2, voorzien van een Frans balkon met openslaande deuren. De badkamer (6 m²) met een ruime inloopdouche, tweede toilet en een wastafel. In de berging (5 m²) is onder andere ruimte voor de wasmachine en droger.

Het appartement heeft een royale buitenruimte (loggia) van 12 m², te bereiken vanuit de woonkamer. Dankzij de ligging aan de zuidwestkant zit u hier nagenoeg de hele middag en avond in de zon.

Algemeen:
Bouwjaar: in aanbouw, verwachte oplevering 1e kwartaal 2023.
Het appartement zal volledig afgewerkt worden (vloeren, wanden, keuken en badkamer).
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 103 m² inhoud: circa 330 m³.
Uitstekend geïsoleerd, duurzaam appartement met veel wooncomfort Verwarming en warm water via stadsverwarming.
Vaste parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage, bereikbaar via de lift en het trappenhuis direct tegenover Miller.
Bijdrage VVE parkeerplaats € 40,- per maand, bijdrage VVE woning plusminus € 115,00 per maand.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek