Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Cuypersdaal 5

Rustig gelegen aan een woonerf, vrijstaand geschakeld woonhuis, voorzien van royaal souterrain, ruime L-vormige woonkamer, gesloten keuken, tuinkamer en sfeervolle achtertuin.

Typering:
Deze woning is in de Maastrichtse woonwijk ‘De Heeg’ gelegen, nabij alle voorzieningen zoals diverse winkels, scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs), het Academisch Ziekenhuis (MUMC+), goede uitvalswegen richting (historisch) centrum en de A2, diverse recreatie mogelijkheden en openbaar vervoersmogelijkheden aan de rand van een natuur- en wandelgebied.

Souterrain:
Vanuit de garage toegang tot royale werkruimte (7,80 x 2,35) voorzien van tegelvloer, royale inbouwkast, radiator.

Begane grond:
Overkapping , royaal betegeld entree alwaar trapopgang en moderne volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, L-vormige doorzon woonkamer (circa 39 m2) voorzien van tegelvloer en grote raampartijen, gesloten keuken (circa 12 m2) alwaar aanrechtcombinatie voorzien van granieten aanrechtblad, spoelbak, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, combi oven en wasemkap, vanuit keuken en woonkamer is de geheel betegelde tuinkamer (3,37 x 2,68) en vanuit de tuinkamer is de tuin bereikbaar middels een tweede schuifpui. Tuin is gelegen op het oosten en is prachtig onder architectuur aangelegd, diverse terrassen met overkapping en zonnescreen, tuinhuis (3,26 x 2,62) met overkapping (2,62, x 1,55) aan de achterzijde. Vanuit de tuin bereikbare ruime garage (7,08 x 2,98) voorzien van tegelvloer, aansluiting wasmachine en wasdroger, vaste trap naar de kelder en vlizotrap naar ruime vliering alwaar opstelplaats CV ketel (bouwjaar 2019, huur Hesi) Ruime oprit alwaar overkapping (2013, 2,41 x 2,69). De gehele begane grond is voorzien van een keramische tegelvloer, in de woonkamer en keuken is vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,77 x 3,70) met vaste kastenwand, slaapkamer II (3,52 x 3,70) alwaar wastafel en vlizotrap naar vliering, slaapkamer III (2,59 x 3,69), slaapkamer IV (4,15 x 2,51), fris witte badkamer (2,48 x 2,59) voorzien van wastafelmeubel, douche, ligbad, designradiator en wandcloset. De gehele eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vlizotrap, via slaapkamer II, te bereiken bergzolder/vliering (circa 5 m2).

Algemeen:
Bouwjaar: 1988.
Perceeloppervlakte: 354 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 140 m2, inhoud: 723 m3 (woning en tuinhuis).
De woning is voorzien van gevelisolatie en dakisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, zonnescreen, airconditioning en zonnepanelen (5.500 KwH per jaar, eigendom). In de woning bevinden zich unidekplaten.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek