Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Churchilllaan 77

In de geliefde woonwijk “Scharn” gelegen halfvrijstaande, degelijke jaren ‘60 woning met 3 slaapkamers en vaste trap naar de zolder, ruime kelder, ruime oprit, garage en besloten tuin westelijk gelegen.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Kelderruimte (6.96 x 2.96) met separate stookruimte alwaar opstelling CV installatie (eigendom, bouwjaar 2013).

Begane grond:
Ruime en lichte betegelde hal (2.48 x 3.04) alwaar meterkast, garderobe, toegang naar de kelder, bovenverdieping, toilet met fonteintje en wandcloset , woonkamer (4.21 x 6.94) voorzien van laminaatvloer en aansluitend tuinkamer/eetkamer ook voorzien van parketvloer met openslaande tuindeuren voorzien van dubbele beglazing en welke toegang geeft tot het zonnige terras en garage. Semi-open keuken (2.96 x 3.04) voorzien van witte aanrechtcombinatie met combi-oven, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en spoelbak. Onderhoudsvriendelijk fraai aangelegde tuin (circa 40 m2) gelegen op het westen met veel privacy voorzien van zonnescherm. Diepe oprit welke geschikt is voor meerdere voertuigen.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot balkon, berging alwaar witgoedaansluiting, aan voorzijde slaapkamer I (4.24 x 3.34), slaapkamer II (4.24 x 3.48), ruime moderne badkamer (3.05 x 2.90) voorzien van een inloopdouche, wandcloset, designradiator en vast wastafelmeubel. 2e verdieping: Zolder te bereiken middels vaste trap, ruime overloop met vaste kastenwand, slaapkamer III (3.80 x 4.16) voorzien van laminaatvloer en Velux dakraam, vaste kasten in knieschotten.

Algemeen:
Bouwjaar: 1962.
Perceeloppervlakte: 222 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 142 m2, inhoud: circa 625 m3.
De woning is volledig voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing 12 stuks zonnepanelen (eigendom).
Energielabel: D.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek