Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Cassedonk 12

Op een goede locatie in de wijk “Oud Caberg” gelegen instapklare en ruime halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot een 4de slaapkamer), oprit, garage en tuin.

Typering:
In de directe nabijheid treft men een grote hoeveelheid voorzieningen aan, zo zijn er diverse winkelvoorzieningen (o.a. winkelcentrum “Brusselsepoort”), op 30 minuten loopafstand en 10 minuten fietsen van het Vrijthof, voorzieningen voor onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie zijn allen ruimschoots aanwezig. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Ruime oprit, entree alwaar meterkast en garderobe, toiletruimte voorzien van wandcloset met fonteintje, leefruimte (totaal circa 42 m2) bestaande uit woonkamer voorzien van parketvloer en ruime open keuken (3,69 x 5,97) met tegelvloer, vloerverwarming en moderne aanrechtcombinatie voorzien van 6-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, combi oven/magnetron, vaatwasser, spoelbak en koelkast met vriesvak, vanuit de keuken te bereiken tuin gesitueerd op het noordwesten met terras voorzien van elektrische zonwering, overdekt zitgedeelte en toegang tot de garage met elektrische sectionaal poort.

1e verdieping:
Ruime overloop voorzien van vloerbedekking, ruime slaapkamer I (3,50 x 5,89) met mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer (voorheen waren dit 2 slaapkamers), slaapkamer II (3,21 x 3,73), ruime wasruimte (2,33 x 2,03) alwaar aansluitingen witgoed en voorzien van toilet en wastafel, moderne badkamer (3,19 x 2,04) voorzien van douche, bad en twee vaste wastafels in badkamermeubel. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken 2de verdieping alwaar slaapkamer III (4,96 x 5,92) voorzien van laminaatvloer en kasten in knieschot, opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2012) en mogelijkheid tot aansluitingen witgoed.

Algemeen:
Bouwjaar: 1970
Perceeloppervlakte: 290 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 142 m2, inhoud 543m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dubbele beglazing, 10 stuks zonnepanelen (eigendom).
Energielabel: B
Aanvaarding: in overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek