Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Capucijnenstraat 2

Mooi gemoderniseerde en sfeervolle hoekwoning met binnenplaats en gelegen binnen de singels van Maastricht.

Typering:
De mooie woning is gelegen op de hoek van de Statensingel en Capucijnenstraat, dichtbij het nieuwe Sphinxterrein, de bioscoop, het bassin, de hoge fronten en natuurgebieden. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Souterrain:
Kleine kelder (circa 6 m2).

Begane grond:
Entree/trappenhuis, meterkast, mooie woonkamer (circa 40 m2) met kachel, open keuken voorzien van sfeervol greeploze design code aanrechtcombinatie (2014) voorzien van Amerikaanse koelkast, vaatwasser, spoelbak, Boretti gasfornuis en wasemkap. Portaal, toilet met wandcloset/bidet combinatie en fonteintje, badkamer (circa 4 m2, 2019) voorzien van inloopdouche, ruim ligbad met onderbelichting, vast wastafelmeubel, separaat afgesloten ruimte alwaar aansluiting witgoed, overdekte patiotuin (3,84 x 4,22) met zijingang vanaf de openbare weg, toilet met wandcloset (2017), studio (5,62 x 3,38) met airco/verwarming en afzuiging. De begane grond entree woonkamer/keuken is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 8 m2) met dakvenster, slaapkamer II (circa 10 m2) met dakkapel, c.v. ruimte alwaar cv gas combi (huur 2019), omvormer en unit mechanische ventilatie. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1887.
Perceeloppervlakte: 126 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 106 m2 (inclusief studio ad. 19 m2, doch exclusief de overdekte patiotuin ad 20 m2) inhoud: 520 m3.
De woning is voorzien dakisolatie en dubbele beglazing (begane grond voorzijde en badkamer voorzien van HR++). De woning is voorzien van 12 zonnepanelen met een opbrengst van circa 3200 KWH. De woning is gelegen binnen het beschermd stads- en dorpsgezicht. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek