Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Cannerweg 202

Op een zeer sfeervolle locatie en tussen gemêleerde bebouwing in de wijk Biesland gelegen, te moderniseren halfvrijstaande woning met oprit, garage, tuin en achterom.

Typering:
Deze is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied ‘’Jekerdal’’. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Souterrain:
Kelder (circa 9 m2) alwaar c.v.-gas en huurgeiser.

Begane grond:
Entree, toilet, meterkast, lichte woonkamer (circa 27 m2) voorzien van parketvloer en uitgang naar terras en tuin, gesloten keuken (circa 10 m2) met eenvoudig aanrechtblok, terras, tuin en achterom, garage (circa 20 m2, 6,45 diep) en oprit.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 10 m2) met balkon, slaapkamer II (circa 14 m2) slaapkamer III (circa 12 m2) met vaste wastafel, badkamer (circa 4,5 m2) voorzien van douche, toilet en vaste wastafel.

2e verdieping:
Zolder (nokhoogte circa 2,25 meter) te bereiken via vlizotrap.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1968. Perceeloppervlakte: 368 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 96 m2, inhoud: 434 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek