Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Bredestraat 27 C

Onder bod € 500.000,- k.k.

In de bruisende binnenstad van Maastricht op de 2e en 3e verdieping gelegen ruim appartement met 2 slaapkamers en 2 externe bergingen (nummer 6 en 9). Optioneel: 1,5 privé parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein aan de Lantaarnstraat. (vraagprijs: €85.000,- k.k.)

Typering:
Een bijzonder fijne woonomgeving in het hart van de oude stadskern. Op korte loopafstand van het Vrijthof, Onze Lieve vrouw plein, met vele gezellige terrasjes, restaurants en het theater, daarnaast zijn alle winkelvoorzieningen in de directe nabijheid. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Aken. Bushaltes liggen op loopafstand.

Souterrain:
Vanuit de entree te bereiken kelder.

Begane grond:
Gezamenlijke entree/hal alwaar meterkast en brievenbussen. Berging II (circa 5 m2) is op de begane grond gelegen, deze is buitenom bereikbaar middels een zijingang van het complex aan de Lantaarnstraat. De privé parkeerplaats (optioneel) is gelegen op het afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde met een elektrisch bedienbare poort.

2e verdieping:
Entree/hal (circa 5m2) alwaar geheel betegelde toiletruimte met fonteintje, ruime woonkamer met semi-open keuken (circa 47m2) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorziet in veel lichtinval middels de vele raampartijen, de keuken is voorzien van een eenvoudig aanrechtcombinatie met een spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, oven en veel kastruimte, volledig betegelde badkamer (3,53 x 2,00) voorzien van ligbad, vaste wastafel, radiator en opstelplaats boiler (eigendom)
Ruime slaapkamer I (circa 22 m2) en slaapkamer II (circa 16 m2). De slaapkamers zijn gelegen aan de straatzijde van het appartement en bieden een mooi uitzicht op de sfeervolle Heggenstraat. Het gehele appartement is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer, deze is voorzien van een tegelvloer.

3e verdieping:
Entree/hal, welke toegang biedt tot zolderruimte I (circa 35 m2) en zolderruimte II (circa 45 m2, beide ruimten zijn voorzien van twee dakramen, berging alwaar opstelplaats CV ketel (Algemene CV-ketel ten behoeve van alle 3 de appartementen).
De gehele zolderruimte is voorzien van een houten vloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1824
Woonoppervlakte: circa 192 m2, inhoud: circa 578 m3.
Het appartement is voorzien van blokverwarming, houten kozijnen en enkel glas met deels voorzetramen aan de voorzijde.
VvE kosten:
Woning: € 311,93
Berging 6 en 9: € 7,39
Parkeerplaats: € 29,03
Voorschot stookkosten: € 207,51
Er is sprake van en beschermd stads- en/of dorpsgezicht.
Projectnotaris: AchtenvanGent Notarissen te Maastricht Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek