Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Blanckenberghofstraat 36

Vraagprijs € 339.000,- k.k.

Op een goede rustige locatie gelegen deze instapklare, twee onder een kapwoning gelegen nabij het centrum van Heer en het Academisch ziekenhuis, met 3 slaapkamers, garage, ruime oprit met tuin op het westen.

Typering:
In het gezellige Heer treft men een grote hoeveelheid voorzieningen aan, zo zijn er diverse winkelvoorzieningen (o.a. winkelcentrum “de Leim”), voorzieningen voor onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie zijn allen ruimschoots aanwezig. Ook het verenigingsleven is volop aanwezig in Heer. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad en goed te bereiken per bus, fiets en auto. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, meterkast en geheel betegelde toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje. Woonkamer (circa 27 m2) voorzien van tegelvloer, open haard en airco, middels schuifpui toegang tot de lichte, ruime, betegelde serre vanwaar de gezellige tuin middels grote schuifpui te bereiken is. Serre voorzien van gaskachel en zonnescherm. Gesloten keuken (bouwjaar 2002, circa 12 m2) alwaar nette aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, vaatwasser, 4 pits kookplaat, wasemkap, spoelbak en combi-oven, trapkast en toegang tot de serre. Via de serre is de garage te bereiken (7.08 x 2,74) alwaar aansluiting witgoed, aansluitend berging (2.30 x 2.16) ook vanuit de tuin te bereiken.

1e verdieping:
Overloop, met toegang tot 3 slaapkamers, slaapkamer I (3.23 x 3.02), slaapkamer II (circa 16 m2), slaapkamer III (4.02 x 3.08) en betegelde badkamer (2.65 x 2.02), wastafel, douche en 2e toilet. Slaapkamers voorzien van rolluiken. De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Ruime zolderruimte te bereiken via vlizotrap vanaf de overloop, alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, bouwjaar 2002) en zonneboiler, voldoende bergruimte en toegang tot separate ruimte met dakraam en vaste kast. Mogelijkheid tot vierde slaapkamer door middel van plaatsen vaste trap.

Algemeen:
Bouwjaar: 1970.
Perceeloppervlakte: circa 248 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 131 m2, inhoud: circa 591 m3
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie , kruipruimte met vloerisolatie en volledig voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen met uitzondering van het toilet. Kozijn van erker en een zijraam zijn van hardhout.
Aanvaarding: 1 oktober 2020 of zoveel eerder of later als partijen samen overeen komen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek