Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Bieslanderweg 112

Te renoveren vrijstaand landhuis op een unieke locatie in de geliefde wijk “Biesland” met vrij uitzicht over de velden van “het Jekerdal” en de Sint Pietersberg, 4 slaapkamers, badkamer, garage met ruime oprit.

Typering:
Dit woonhuis is ideaal gelegen op een rustige locatie op fiets-/loopafstand van het stadscentrum en het idyllische Kanne vlak over de Belgische grens. Scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer zijn dichtbij alsmede de uitvalswegen richting de A2 en de A79. Souterrain: Kelder I (4,43 x 2,59), kelder II (3,59 x 2,59).

Begane grond:
Ruime hal, toegang tot de kelder en toilet met fonteintje, L-woonkamer (circa 32 m2) met openslaande deuren naar het terras aan de zijkant van de woning met overkapping, gesloten keuken (3,85 x 2,17), bijkeuken (circa 4,5 m2) met openslaande deur naar tuin, via de hal komt men in de ruime eetkamer (4,18 x 4,01) met toegang naar de garage (circa 18 m2). Riante tuin op Noord-West met veel privacy.

1e verdieping:
Via de overloop komt u bij slaapkamer I (circa 2,58 x 4,05) met trap naar de 2e verdieping, zeer ruime slaapkamer II (3,86 x 4,85) met openslaande deuren naar het dakterras en ingebouwde kastenwand. Slaapkamer III (3,84 x 2,77) met openslaande deur naar dakterras en 2 kasten in ingebouwde kastenwand. Badkamer met ligbad, toilet, en wasbak.

2e verdieping:
Via slaapkamer I komt u op de ruime overloop alwaar c.v.-ketel (huur/eigendom, bouwjaar), slaapkamer IV (circa 20 m2) met grote dakkapel.

Algemeen:
Bouwjaar: 1955.
Perceeloppervlakte: 461 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 165 m2, inhoud circa 739 m3.
Enkele beglazing en houten kozijnen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek